Restaurantul-berarie La Nenea Iancu, locul unde pasesti in perioada interbelica a Micului Paris (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de La Nenea Iancu

De curand s-a deschis restaurantul-berarie La Nenea Iancu pe strada Romulus, nr. 55, la mai putin de 1 km de zona Unirii.

Conceptul berariei a fost inspirat de respectul pentru Caragiale, de berea de calitate care-i poarta numele si din dorinta de a aduce atmosfera din vremuri mai vechi, in timpul nostru, pentru a veseli sufletul.

3

Ce gasiti anume la "La Nenea Iancu"?

Mancare gustoasa de-ti vine sa te lingi pe degete, numai de ti-ar permite conduita, si 35 de tipuri de bere, numai minunatii.

Intr-adevar, se stie ca una dintre ele este mai speciala – Nenea Iancu, buna si usoara de zici garantat "Ma scuzati, se poate inca una?", dar minim de 3 ori pe zi, sau seara, ca sa fie cu noroc.

2

Bunul gust sta in simplitatea designului interior. Detaliile din epoca Maestrului Caragiale, integrate intr-un context modern, impresioneaza discret. Nu-i de colo cum un suras bland se indreapta la copacul imbatranit de vreme, ce incununeaza intrarea oaspetilor pe poarta.

Sa-l bucuram cu compania multora cu suflet frumos pe terasa aproape gata deschisa!

1

"Un stejar, e adevarat, nu vorbeste, dar asta nu inseamna ca nu gandeste." - Caragiale

Cladirea are o arhitectura tip Art Nouveau, care indeplineste exact cerintele conceptului de restaurant-berarie de tip Interbelic.

Cele 3 saloane aerisite va vor conduce in perioada interbelica a Micului Paris, iar terasa v-ar putea fi dragostea de vara!

5

Restaurantul are meniu tip berarie, cu preparate precum: ciolan, mici, coaste, antricot, 5 tipuri de carnati si altele, dar si specialitati internationale, cum ar fi lasagna, muschi de vita cu sos de vin, burger de vita cu ou, lava cake cu inghetata.

Preturile sunt medii raportate la calitate, tocmai pentru a fi accesibile pentru toata lumea.

De exemplu, berea porneste de la 7.9 lei, o supa este 9 lei, un burger cu cartofi prajiti este 29 lei, carnatii se gasesc de la 18 lei etc.

"La Nenea Iancu" este scena deschisa unde pot fi urmarite momente teatrale, improvizatie si nu in ultimul rand debuturi artistice, pe care le incurajam sincer.

In concluzie, "La Nenea Iancu" are aerul proaspat al unei vieti traite frumos.

Va invitam cu drag!

4

Pentru alte informatii sau rezervari: 0747 020 603

Cum ajungeti la noi? De la Unirii, urcati pe bulevardul Corneliu Coposu, faceti dreapta dupa OMV pe bulevardul Mircea Voda, apoi prima pe stanga pe strada Matei Basarab pana la intersectia cu strada Romulus.

Ne gasiti imediat pe strada Romulus in stanga.

Un alt punct de reper ar fi sectia de politie Udriste, "La Nenea Iancu" fiind in spatele acesteia.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera