Restaurantul asiatic all you can eat de pe Calea Vitan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am auzit de curand de Restaurantul Asiatic de pe Calea Vitan nr. 11 si ne-am hotarat sa le calcam si noi pragul. Nu puteam rata oferta all you can eat la 29 lei/ persoana.

Atmosfera

Ne-a placut interiorul restaurantului. Este curat, spatios si nu lipseste decorul specific asiatic. Un mare plus pentru ca exista si un spatiu special amenajat pentru copii.

 

Personalul

Personalul a fost foarte amabil. Un angajat te indruma si iti face o scurta prezentare a restaurantului. Acesta te va sfatui sa iei din bufet doar cantitatea pe care crezi ca o vei putea consuma pentru ca ei asigura mancarea si pentru o casa de copii si ar fi pacat sa se iroseasca.

Meniul

meniu.PNG

Meniul este foarte variat si se schimba saptamanal. Restaurantul este impartit in 3 bufete: bufetul rece, bufetul cald si bufetul cu dulciuri.

Puteti manca tot ce pune restaurantul la dispozitie pentru un pret de 29 lei/ persoana. Acest pret este valabil de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 - 15:00. Intre orele 17:00 - 24:00 si in week-end, pretul creste la 69 lei/ persoana.

Puteti lua si la pachet unul (sau mai multe) dintre cele 4 meniuri care sunt puse la dispozitie.

Livreaza si la domiciliu.

Ce am comandat si cum a fost

Noi am incercat meniul I (garnitura spaghetti + 1 portie pui 200 g; 18 lei), meniul II (garnitura spaghetti + 2 portii carne vita; 24 lei) si meniul IV (sushi; 22 lei).

Totul a fost excelent cu exceptia carnii de vita care ni s-a parut mult prea picanta. Sushi a fost bine facut si condimentat.

Concluzie

Cu siguranta vom reveni sa mai incercam si alte bunatati. Pentru un pasionat de mancare asiatica, acest loc este raiul.

Abum foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera