Restaurant Vaporu' - locul de langa Parcul Carol destinat mic-dejunurilor si brunch-urilor. NOT!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Undeva mai sus de Fabrica, langa Il Cantuccio, aproape de Parcul Carol, s-a deschis restaurantul Vaporu'.

Am intrat pe pagina de Facebook a localului si am fost tare impresionati sa aflam ca este un loc destinat in principal mic-dejunurilor si brunch-urilor.

Am vazut poze savuroase, am citit comentarii favorabile ale clientilor, si, inainte sa-i trecem pragul, chiar ne-am aratat entuziasmul fata de cunoscuti si le-am spus cum in Bucuresti chiar aveam nevoie de un astfel de loc cool, unde sa putem iesi la primele ore ale diminetii.

Programul aparea trecut de la ora 8 dimineata, asa ca la 9 am fost prezenti acolo, gata sa ne incepem ziua intr-un mod fabulos intr-un loc special pentru brunch.

Insa, cum am ajuns acolo, soc si groaza! Totul era inchis, paznicul terasei fiind cel care ne-a luat in primire: Aaaa, la 9.30 se deschide restaurantul. Da' voi cine sunteti?

Dupa ce i-am raspuns cu jumatate de gura ca suntem niste clienti, ne-am hotarat sa ne asezam totusi la o masa, sa ne inarmam cu rabdare si sa vedem daca exista punctualitatea chelnerilor sau nu.

Intre timp, am dat si un mesaj pe Facebook localului in care am intrebat cum e posibil ca programul sa fie trecut de la 8 dimineata si ei sa deschida abia la 9.30.

Am primit imediat raspuns cu scuzele de rigoare, precizarea ca "sa revenim ca nu vom fi dezamagiti" si cu promisiunea ca vor modifica ora pe reteaua sociala.

La 9.30 a aparut managerul, a deschis restaurantul, ne-a adus doua cafele cu lapte si ne-a povestit cum de fapt nu venea nimeni la 8:00 am, asa ca au schimbat ora deschiderii si ca bucatarul ar trebui sa ajunga pe la 10:00 am.

I-am explicat cum am vazut poze pe Facebook si cum restaurantul pretinde a fi unul destinat micului dejun (cum sa deschida la 10.30?) si daca atunci cand va veni bucatarul se va intampla asta.

Amabil, managerul/chelner ne-a spus ca da, in mod sigur, si, daca nu mai avem rabdare, ne face el o omleta.

Dupa ce l-am refuzat politicos, ne-am hotarat sa asteptam in continuare, asa ca pe la 10:05 a aparut si unul dintre bucatari.

Am cerut un meniu, am observat cum acesta continea in principal tipuri diferite de mic-dejunuri si am cerut un Croque Monsieur; intre timp, unul dintre Metropotami a plecat spre birou, la program, care incepea la 10, dupa micul dejun.

Ce puteti comanda

Dupa cum va povesteam, puteti alege diferite sortimente de mic dejunuri - englezesc, Croque Madame, Croque Monsieur sau clatite americane, fiecare dintre ele la 18 lei.

Mai exista si mic dejun sanatos, panificatie dulce si tot felul de oua gatite in fel si chip. Cafelele sunt intre 7 si 10 lei, iar fresh-urile si sucurile naturale sunt 15 lei.

Ce ne-am comandat

Ne-am luat Croque Monsieur - un sandvici cu sunca franceza si branza, acoperit cu Bechamel cu Branza. A fost gustos si bun, nu ne-a dat pe spate, dar ne declaram satisfacuti.

Concluzie

Va recomandam sa treceti pe la restaurant Vaporu', dar in niciun caz dimineata, pentru mic dejun sau brunch. Cel mult puteti risca un late brunch dar o faceti pe riscul vostru.

E pacat ca se vand asa frumos, dar realitatea este alta. Ne este greu sa intelegem cum poti pozitiona un restaurant ca fiind dedicat micului dejun si sa nu deschizi macar la 8 dimineata.

scrnshot

Ne-ar fi placut intr-adevar sa gasim un local asa cum rezulta din prezentarea comerciala, despre care sa povestim cu bucurie in dreapta si in stanga. Ii vom mai da o sansa, pentru ca potential exista, asa ca speram sa auzim de bine pe viitor.

Asteptam si de la voi impresii, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera