Restaurant Thalia 2 - locul din Victoriei unde mananci mult si bine, la preturi decente

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne era foarte foame, aveam pofta de ceva bun, asa ca ne-am adus aminte de portiile consistente de la restaurantul Thalia 2 de la Victoriei, despre care v-am mai povestit si in 2009.

Am zis ca merita sa-l incercam, mai ales ca se aseamana foarte mult (in ceea ce priveste mancarea) si cu Taverna La Calinescu, la care am fost anul trecut si ne-a placut.

Restaurantul este situat pe strada Sevastopol (zona Victoriei-Buzesti) la numarul 8, intr-o casa veche, cu camere spatioase, inalte, cu grinzi de lemn si geamuri mari.

Atmosfera si servirea

Thalia 2 este impartit in camere dedicate fumatorilor si nefumatorilor, foarte clar delimitate, iar muzica (in general cea de la radio) se aude in surdina.

Partea proasta este ca exista doua plasme mari, atat intr-o parte, cat si in alta a salonului, care-ti tot fura privirea atunci cand incerci sa porti o conversatie cu persoanele din fata ta.

Localul nu este foarte cozy, genul in care sa tot stai la povesti pana tarziu in noapte si credem ca si atitudinea chelnerilor are de-a face cu asta.


Sursa foto 1, 2

La cronica din 2009 va povesteam despre faptul ca personalul ni s-a parut expeditiv si deloc prietenos, acum insa, am simtit ca dau dovada de o amabilitate (daca putem sa-i spunem asa) exagerata.

Mancarea ni s-a adus la timp (nu avem ce comenta aici), insa din clipa in care am terminat si pana sa plecam, chelnerii tot au dat tarcoale mesei noastre - ne-am adus nota si la 2 secunde dupa au venit sa intrebe daca am pus banii sau veneau in dreptul mesei se uitau la noi si plecau apoi.

Intelegem faptul ca trebuie sa fie mereu in apropiere in cazul in care avem nevoie de ceva, insa de data aceasta ne-am simtit ca si cum abia asteptau sa plecam. Nu a fost prea confortabil.

Meniul si ce ne-am comandat

Daca este sa ne gandim stric la mancare, atunci putem spune ca am nimerit in locul care trebuie. Am gasit tot felul de preparate, la preturi destul de modeste (puteti lua o masa decenta cu 20-50 lei).

Asadar, la Thalia 2 veti gasi gustari reci si calde, variatiuni de carne rosie sau pui cu multe optiuni de garnitura (orez, legume, cartofi, ciuperci), ciorbe, salate, paste si multe deserturi, printre care si legendarii super papanasi. Puteti sa vedeti intreg meniul aici.

Noi ne-am luat o quesadilla (31 lei) care a venit cu garnitura de cartofi la cuptor si sos, branza cu smantana si mamaliga (10 lei) si cartofi frantuzesti (15 lei).

Portiile au fost mari si foarte gustoase.

Concluzia

Dupa cum va spuneam, Thalia 2 ramane, in opinia noastra, un restaurant in care sa mergeti in pauza de praz sau oricand va e foame. Nu credem ca veti fi dezamagiti la capitolul culinar. Ah, si nu uitati ca si la Tineretului exista un restaurant Thalia, de care v-am povestit aici.

Abia asteptam sa auzim si de la voi pareri, in sectiunea de comentarii de mai jos.

2 comentarii

Restaurant Thalia 2 - locul din Victoriei unde mananci mult si bine, la preturi decente
adriana g
#1 -

thalia victoriei - capsa in mancare

am avut surprize tare neplacute in acest restaurant la finalul lui decembrie. de la inceput as vrea sa precizez, am fost un mare fan al acestui restaurant. insa m-au dezamagit complet:
- paharele de pe masa au fost murdare
- toti cei care au consumat vin la masa noastra, a 2a zi au avut dureri de cap acute
- quesadilla s-a livrat cu o capsa pentru hartii in compozitie. evident, nu ni s-a scos de pe nota, am achitat-o!!!
- portiile s-au micsorat desi preturile au crescut!!!!

ca si parti bune, pot mentiona doar serviciile ospatarilor.


multumesc,

Restaurant Thalia 2 - locul din Victoriei unde mananci mult si bine, la preturi decente
Nevermind
#2 -

Quesadilla foarte buna :)

Eu merg la ei strict pentru quesadilla, care este foarte buna, (indiferent ca vorbim de Thalia din Tineretului sau de aici)

La un moment dat, l-am intrebat de curiozitate pe chelner ce-i fac la quesadilla aia, de-i asa de buna si mi-a raspuns : Nu este de fapt quesadilla, ci o reteta romaneasca (gen : cu de toate), astfel fiind foarte gustoasa :).Sincer si corect.Totodata, mai contribuie si acel sos picant :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera