Restaurant Sabatini - un loc cool de pe Bd. Basarabia unde se mananca excelent

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stim ca Bucurestiul este un oras mare si ne vine destul de complicat sa ne deplasam in afara zonei centrale, insa, daca sunteti dispusi la o aventura (culinara), va invitam pe Bd. Basarabia sa luati masa la restaurantul Sabatini.

Situat imediat dupa Stadionul National, localul este mult mai mult decat un restaurant de cartier - dichisit, cu un design original, la Sabatini se mananca excelent, la preturi decente.

Initial, privindu-l din exterior, am avut sentimentul ca este o simpla carciuma de cartier, insa in clipa in care am pasit inauntru am descoperit un loc foarte cool.

Detaliile de pe pereti - tablourile funcky, avioanele de hartie, colivia de canar, siragurile de ardei rosii sau covrigi - toate creeaza o atmosfera foarte relaxata si familiara.

Sabatini Pizza Bd. Basarabia Sabatini Pizza Bd. Basarabia

Trebuie sa mentionam la acest capitol si terasa care are un acoperis format din multe umbrele colorate, numai buna de stat la ea in zilele calduroase de vara.

La Sabatini te simti ca intr-un mic restaurant italienesc, asa ca meniul nu se abate de aceasta zona.

Sabatini Pizza Bd. Basarabia Sabatini Pizza Bd. Basarabia

Puteti sa va comandati diferite tipuri de pizza (15-20 lei), salate (13-17 lei), preparate din pui, porc sau peste (care vin insotite de cartofi la cuptor sau prajiti, la alegere), paste sau deserturi. Sucurile sunt 6 lei, berea la fel, iar cafelele au preturi intre 6-10 lei. Intreg meniul il puteti consulta aici.

Chelnerii sunt amabili, iar daca nu este foarte aglomerat, mancarea vine mai repede decat va asteptati.

Noi ne-am rasfatat cu Pizza Fresca cu extra toping de sunca (18 lei), una Toscana (19,5 lei), o portie de spaghete carbonara (18 lei) si una de foccacia cu parmezan (6 lei). Am completat totul cu doua limonade racoroase (10 lei) si ne-am urat pofta buna. Adevarul este ca la final ne-am lins pe degete. Yum!

Sabatini Pizza Bd. Basarabia Sabatini Pizza Bd. Basarabia

Daca scoatem din ecutie dezavantajul unui local aflat in departare de centru, atunci putem sa spunem ca Sabatini se afla pe lista restaurantelor noastre preferate din Bucuresti.

Va invitam si pe voi sa-i treceti pragul si sa ne spuneti cum vi se pare, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Vedeti mai multe poze aici

1 comentariu

Restaurant Sabatini - un loc cool de pe Bd. Basarabia unde se mananca excelent
Sorin
#1 -

Pacat de reclama facuta

Am fost aseara si pe terasa mai era o singura masa libera la care am vrut sa ne asezam dar am fost informati de chelner ca e masa sefei si nu avem voie.
Daca un proprietar de restaurant prefera sa-si pastreze o masa goala pentru el decat sa o ofere clientilor atunci clar nu ai de ce sa te intorci in acel loc.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera