Restaurant La Bordei (un concept unic) - 3 vremuri, 3 stiluri, o locatie (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de restaurantul La Bordei

In curand - joi, 11 septembrie 2014, incepand cu ora 19:00 – se va deschide restaurant La Bordei, un concept unic ce armonizeaza 3 stiluri intr-o locatie.

Locatia este in cladirea Cotroceni Business Center (fosta Apaca), la cativa pasi de Afi Palace Cotroceni sau Politehnica.

Restaurantul La Bordei prezinta un concept diferit, menit sa rearanjeze valoarea client/servicii/traditie/stil, sintetizand sloganul: „La Bordei mananci si bei!”.

Meniul este concentrat pe creatii realizate de maestri in arta culinara inspirate din cele trei stiluri – dacic, traditional si international. Vinuri si cocktail-uri asteapta sa fie degustate in acord cu stilurile restaurantului.

La Bordei este primul restaurant cu specific dacic din Bucuresti; felurile de mancare preparate dupa retete de aproximativ 2000 ani sunt reproduse cu ingrediente ce se gaseau doar in acea vreme.

Istoria este valorizata prin reproducerile murale din zona dacica - istoricii sustin ca bucatele dacice erau foarte apreciate de alte popoare, in special de romani.

Ce gasiti in meniu...

Zemurile delicioase: Zama dacica de curcan, Dreasa dacica din navod (realizata din biban, legume si mei), Potrivita dacica (pipote de rata, varza rosie acra, legume) si felurile principale: Limba perpelita ca la Sucidava (limba de vaca, legume), Rasplata dacica (ciolan copt, varza calita rosie, hrean), Carne la garnita ca la daci (carne de porc, mei, zemi de usturoi), precum si deserturile: Dovleac in vatra, Minciunele dacice (faini de grau, branza de vaca, stafide, miere), Comoara padurii (fructe de padure, alune de padure, smantana, miere) sunt la loc de cinste in sectiunea dedicata.

Bucataria traditionala si internationala au locul ei atent delimitat in organizarea spatiului si in armonizarea gusturilor.

Meniul restaurantului se completeaza pe cele trei vremuri asigurand un mix complet de arome si stari, de emotii si specific. Cu o capacitate de 145 de locuri, restaurantul este locatia perfecta pentru intalniri de business, mese in familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.

Totul este organizat pentru seri cu specific si programe speciale in fiecare seara a saptamanii – luni (seara dedicata studentilor si seara retro), marti (seara internationala), miercuri (spiritul oriental e la putere), joi (club de jazz), vineri (seara de karaoke), iar in fiecare ultima vineri din luna artisti pop-rock de renume va vor incanta cu concerte live demne de cele mai tari cluburi de profil din tara.

Va vor suprinde cu emotii si experiente culinare si muzicale ce va vor determina sa reveniti cu drag La Bordei!

Despre VP Events Center (si La Bordei)

VP EVENTS CENTER este un concept inovativ care pune la dispozitie un restaurant, o sala pentru conferinte si evenimente, un studio de creatie artistica si training, o galerie de arta cu ceainarie, un studio foto-video si un health center ce are in componenta si o sala de fitness, venind in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii pe piata de entertainment, art sau health&wellness din Romania.

Contact

www.vp-events.ro

www.facebook.com/labordei

1 comentariu

Restaurant La Bordei (un concept unic) - 3 vremuri, 3 stiluri, o locatie
Tatiana
#1 -

Nu voi mai reveni niciodata

Conceptul restaurantului nu are nimic in comun cu “dacic”. Mancarea este oribila, nu stiu cum sa gateasca carnea, si nici nu cred ca schimb uleiul in care prajesc des. Am comandat piept de rata, avea textura de guma si miros de carne de porc. Pireul cred ca eu il prepar mai gustos acasa. Muzica live aproape ca mi-a spart timpanele.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera