Re:public Brasserie&Bierhalle: burgeri și bere handcrafted, într-o atmosferă perfect germană (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de Re:public

Re:public este unul dintre cele mai hip locuri din Centrul Vechi, care re:inventează experiența ieșitului în oraș, mixând perfect conceptul de berărie autentică germană cu cel al restaurantelor chic, cu preparate gourmet.

Odată ajuns la parter, în Brasserie, te surprinde plăcut decorul creativ și atmosfera prietenoasă și relaxată. Iar meniul, incită imaginația și stârnește poftele. Toate preparatele sunt pregătite in-house cu inventivitate și cele mai fresh ingrediente.

Doar aici, vei găsi burgeri creați cu inspirație și îți va fi greu să faci o alegere. Pentru iubitorii de burgeri, meniul din brasserie poate părea un mic colțișor de rai pentru papilele gustative. Monkey Burger este o reinterpretare fresh a clasicului burger, care acum, prinde noi arome cu marmelada de ceapă roșie și bacon.

Pentru gusturile pretențioase, există în meniu și varianta de burger de vită Angus, cu Foie Gras și maioneză cu trufe. În plus, poți încerca și ultima nebunie din America, Ramen Burger, un burger a cărui chiflă a fost înlocuită cu celebrii tăiței Ramen.

Iar cei care apreciază gusturile orientale și mediteraneene, pot alege rețeta specială Re:public de burger vegetarian, Falafel Burger, pregătit la grătar cu mirodenii, sau burgerul din carne de miel cu sos tzatziki, sos de măsline și cremă delicioasă de brânză feta.

Cei care iubesc celebra gustare americană, Hot Dog, se pot bucura la Re:public de 7 interpretări creative și gustoase ale acestui preparat.

De la clasicul All American cu muștar, ketchup, ceapă tocată și sos de castraveți murați, la varianta modernă cu blue cheese și sos barbeque, până la Ciobănescul românesc cu un cârnat tradițional și salată de varză murată, toate tipurile de Hot Dog Re:public asigură deliciul și încântarea fiecărui pofticios.

Iar vedeta meniului este un hot dog epic - Monkey JUMBO Hot Dog, servit cu pâine homemade cu susan, ceapă, salată și sosuri la alegere.

La subsol, distracția se schimbă. Re:public Bierhalle este re:interpretarea contemporană a clasicei berării germane. Aici, mixul perfect între varietatea largă de beri, fanfara, consacrații cârnați, și un decor original, te va face să te simți ca în Bavaria, la Oktoberfest.

Meniul de bere este foarte generos, cuprinzând tipuri de bere precum lager, stout, IPA (irish pale ale), gourmet beers, red ale, wiezen beer, pielsener beer, berliner beer și îi poate satisface atât pe cunoscători, cât și pe cei ce doresc să experimenteze gusturi noi.

Vedeta acestuia, berea casei, este o băutură vie, curată și naturală, preparată special pentru Re:public într-o microberărie din Neamț, în loturi mici, respectând tradiția unul lager autentic. Este delicioasă, nefiltrată, nepasteurizată și fără adaos de zahăr.

Deși nefiltrată, este o bere clară, fabricată din două tipuri de hamei, fermentată timp de 21 de zile și maturată la -2 grade. Iar pentru cei ce își doresc să savureze berea într-un mod inedit, Re:public pune la dispoziție o serie de halbe speciale: Beer yard, Beer boot și Beer Football Cup.

Și dacă tot am amintit de fotbal, aflați că la Re:public Bierhalle puteți viziona evenimentele sportive preferate pe un ecran gigant de 6 metri pătrați, cu cel mai bun sistem de sonorizare din țară.

Respectând tradiția germană, meniul de mâncare din Re:public Bierhalle oferă tot ce merge mai bine alături de o bere.

Specialitățile republicii berii sunt desigur cârnații, din care amintim rețeta proprie Republic Wurst, cu gust surprinzător, uşor picant și ierburi aromate, șnițelele gigante și delicioase, dar și clasicele ciolane și coaste atât de fragede, că se topesc în gură.

Cu o atmosferă plină de energie, un meniu complex cu preparate delicioase și mulți metri de bere rece, Re:public completează scena barurilor din Centru Vechi, fiind cu siguranță, o berărie germană reinterpretată.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera