Pura Vida Sky Bar - un rooftop bar cool din Centrul Vechi, unde nu simti ca esti in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Avem o slabiciune pentru locurile de unde putem vedea Bucurestiul de sus, asa ca atunci cand am auzit ca in Centrul Vechi s-a deschis un nou skybar, n-am ezitat sa-i trecem pragul.

Pura Vida Sky Bar este pozitionat pe acoperisul unei cladiri istorice reconditionate de pe Smardan 7, cladire care gazduieste cel mai nou hostel din Bucuresti - Pura Vida Sky Hostel.

Barul ne-a amintit putin de atmosfera estivala pe care am simtit-o la DESCHIS Gastrobar si ne-a placut atmosfera relaxata pe care am gasit-o aici; mai lipsea sa vedem marea, in rest decorul era perfect.

Nu e usor sa ajungi la Pura Vida, in sensul in care trebuie sa urci multe trepte pana sa te poti bucura de privelistea panoramica asupra Centrului Vechi, cladirii Bancii Nationale ale Romaniei si strazilor Lipscani si Smardan.

Cu toate astea, la fiecare etaj urcat vei gasi autocolante amuzante si motivationale care-ti vor face drumul mai placut.

 

Odata ajuns sus, vei gasi o terasa micuta cu un bar in mijloc - exista cateva tejghele unde poti bea ceva, dar si cateva mese. O panza alba tine de umbra si doua ventilatoare cu apa creeaza un pic de racoare in aer.

La Pura Vida se organizeaza periodic petreceri si, plus de asta, vei vedea aici oameni cool, relaxati, atat romani, cat si strainii care stau in interiorul hostelului.

Nu exista meniuri si nici mancare, iar comanda se face la bar. Am intalnit un barman simpatic, pe care l-am rugat sa ne faca o limonada si un Green Apple (fara alcool). Ambele au fost 28 de lei, asa ca preturile nu sunt exagerate. Stim sigur ca berea este 8 lei si nu exista cafele sau frappe-uri :)

Ambele bauturi au fost racoritoare si gustoase, asa ca a fost perfect sa le savuram intr-un decor care pur si simplu ne facea sa uitam ca suntem in Bucuresti - de sus orasul se vede linistit si frumos, va vine sa credeti? :)

Noi ne-am simtit bine la Pura Vida Sky Bar si ni s-a facut dor de mare, mai ales datorita fondului muzical placut.

Este un loc urban, lipsit de pretentii, unde poti veni sa te destinzi dupa o zi grea la birou sau impreuna cu prietenii daca vreti o iesire distractiva in oras.

Vi-l recomandam cu drag si abia asteptam sa auzim si de la voi pareri, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto.

1 comentariu

Pura Vida Sky Bar - un rooftop bar cool din Centrul Vechi, unde nu simti ca esti in Bucuresti
Tudor
#1 -

Pura Vida Beach Bar&Hostel

Vă așteptăm cu marea în Vama Veche, la Pura Vida Beach Bar&Hostel (vamaveche.puravidahostels.ro)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera