Pizzeria Interbellico - restaurantul micut de pe Maria Rosetti, unde gasesti pizza si paste ca-n Italia

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In 2009, v-am povestit despre restaurantul Interbellico de pe Maria Rosetti, iar acum, la inceput de an nou, ne-am gandit sa-l readucem in atentia voastra, mai ales pentru ca este un loc micut si intim, unde se mananca bine ca-n Italia.

Pozitionat departe de Centrul Vechi al Bucurestiului, micutul local cu specific italienesc isi pastreaza o atmosfera autentica, nealterata de modernitatile timpului, unde noi ne-am simtit ca intr-un restaurant din strainate (sau mai bine spus, din perioada interbelica).

Interbellico Interbellico

Decorul este vintage (tablouri cu poze vechi, mici decoratiuni, dar si un dulap mare din sticla unde erau puse beri si sucuri), iar mesele sunt putine, vreo 5-6, cu bancute capitonate. Noi am gasit restaurantul plin, semn ca desi e intr-o zona de cartier, oamenii stiut sa aprecieze mancarea gustoasa.

Apropo de oameni, am observat in general multi tineri hip si cool, si chiar am glumit intre noi pe seama faptului ca Interbellico este un local hipsteresc undercover.

Am fost serviti de o doamna foarte amabila, care cel mai probabil era si bucatareasca. Singura problema a fost ca mancarea a durat foarte mult pana sa ne fie adusa. Ni s-a cerut scuze pentru intarziere, cei de acolo justificand faptul ca nu se asteptau sa fie coplesiti de clienti in a treia zi a anului.

Interbellico Interbellico

Ne-am comandat o pizza Interbellico (19 lei) si o salata Primavera (15 lei). Portiile sunt mari si tare gustoase (lucru pe care-l apreciem, mai ales ca nu s-a schimbat de la cronica noastra din 2009). Meniul nu este diversificat, in schimb veti gasi multe tipuri de pizza si paste, toate cu preturi cuprinse intre 15 si 28 lei. Sucurile sunt 6 lei, iar berile intre 6 si 8 lei.

Asadar, daca va este pofta de ceva cu specific italienesc, facut pe loc si bun ca la mama lui acasa, atunci va incurajam cu drag sa mergeti la Interbellico.

Abia asteptam sa ne povestiti, in sectiunea de comentarii de mai jos, cum vi s-a parut.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera