Pizza Cut sau de unde luam pizza la felie in zona Piata Romana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne place ideea de pizza vanduta la felie dintr-o vitrina in care te asteapta gata mai multe sortimente. 

Scenariul e simplu: esti infometat si n-ai rabdare sa comanzi ceva si s-astepti sa fie preparat, vrei sa-ti amagesti stomacul pana la urmatoarea masa sau n-ai timp (mai) deloc pentru ea. O felie cinstita de pizza e exact ce-ti trebuie.

Si daca acum ceva timp va povesteam despre un astfel de loc din Centrul Vechi, astazi il vom deconspira pe cel din Piata Romana. Studentii la sau absolventii de ASE stiu deja despre cine vorbim: Pizza Cut de pe Caderea Bastiliei.

O fereastra-vitrina si 2 tejghele. Frumos, elegant, cat de cat. Important e sa fie pizza buna si repede la ghiozdan. 

Meniul integral il puteti vedea mai jos. In functie de ora la care mergeti, este posibil sa se termine unele sortimente.

Soarele care se reflecta in geam a blocat tentativele noastre de a fotografia vitrina doldora de pizza, pana la stadiul in care se putea distinge mai nimic, asa ca trebuie sa va multumiti cu "rezultatul final", si anume alegerea noastra.

Am luat o felie de pizza cu rucola, rosii proaspete si mult usturoi, genul de snack pe care ti-l doresti intr-o zi torida.

Nu va lasati pacaliti de aspectul de indesata-in-cutie care nu ii face dreptate, pentru ca a fost delicioasa, proaspata si aromata. Complet opusa gustului de pizza-de-ieri pe care-l are cea de la Latin Pizza din Centrul Vechi. 

Pizza Cut Pizza Cut

In concluzie, Pizza Cut este o optiune fericita in zona Piata Romana, cand vreti sa va rezolvati repede foamea si n-aveti chef de mancare turceasca de la Divan Express, sandvisuri de la Tucano sau clasicii covrigi.

Daca va castiga clienti fideli si aveti domiciliul/biroul prin zona centrala a capitalei, tineti minte ca fac si livrari. 

Asteptam impresii.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera