Piua Book Bar- loc boem de citit, servit ceai, mancat burgeri si visat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE: Locul a fost inchis.

 

Piua!

Raspiua!

Cu un sotron care face legatura intre mansarda si parter, Piua Book Bar e casuta aceea din povesti (de pe Dionisie Lupu 76) dupa care tanjeam cand eram mici. Casuta colorata, relaxata, pe ritm de jazz, in care poti bea o limonada sau servi un ceai in timp ce te pierzi printre cartile de pe rafturi.

E si librarie, si biblioteca, si bar, si-un soi de club dupa ce apune soarele.

Fiecare camera are o poveste si-n fiecare gasesti cate o pernuta, fotoliu, canapea sau scaun pe care te poti relaxa privind pe geam, citind, lucrand sau jucand diverse jocuri.

Atmosfera

Boemo-chic-relaxanta.

Cu muzica-n surdina. Jazzy.

Oameni zambitori.

Lumina multa care intra pe imensele ferestre.

Good vibe.

Cand am ajuns noi, un tip picta ceva pe unul din pereti. Intr-un fel, ne-am simtit ca-n sufrageria unui amic. Intimi.

Ce gasesti in meniu si preturi

Ceai 10 lei, Vin 10 lei, Apa 7 lei, Bere 12-14 lei, Fresh 10-12 lei,  Limonada 12 lei.

In caz de "foame majora" poti comanda mancare de la Food Panda sau de la oricine livreaza. Am vazut grupuri care mancau pizza in serile de vin fiert.

Ce am comandat

Noi am servit un ceai negru aromat (10 lei), am primit biscuiti din partea casei si am facut turul camerelor boeme, dupa cum puteti vedea in urmatorul colaj de fotografii.


 

Noaptea, povestea se schimba. In unele seri au loc party-uri sau concerte in mansarda. Spre exemplu, vineri canta trupa Soul Serenade, un trio care vine cu vibe de chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina.

Cat despre program: luni - joi 10:00-01:00, vineri 10:00-04:00, sambata 17:00 - 04:00, duminica 17:00-01:00.

Mai multe poze aici.

2 comentarii

Piua Book Bar- loc boem de citit, servit ceai, mancat burgeri si visat
dragosh_r0ck
#1 -

:))

piure au?

 

Piua Book Bar- loc boem de citit, servit ceai, mancat burgeri si visat
Ioana
#2 -

foarte urata experienta

am vazut ca organizau niste evenimente mishto cu povesti ascultate pe placi de vinil si filme pe casete, asa ca le-am oferit colectia mea de casete (foarte multe, majoritatea inregistrate de mine, dar si unele cumparate). nu doream sa le arunc si mi s-a parut o idee buna sa le las undeva unde sa le foloseasca si altii.
A venit o tipa si le-a luat. Aveam o caseta cu o inregistrare din familie, care se amestecase printre celelalte, dar nu puteam verifica, neavand un video functional. Atat am rugat-o: sa-mi dea inapoi acea caseta dupa ce le vor verifica. N-am mai auzit nimic de la ei.
Le-am scris mesaj pe fb (eu nemaifiind in bucuresti), din nou au spus ca o vor cauta. In mesaj i-am rugat sa faca si o poza-doua cu casetele, de amintire, pt ca uitasem sa fac eu cand le-am dat. Si le-am mai spus sa nu le arunce dc nu au nevoie de ele.
N-am mai primit nicio veste... Nu stiu dc au facut ceva cu acele casete, sau le-au dus la gunoi pur si simplu. Nu am primit nicio poza, nimic. Caseta cu inregistrarea privata nu s-a mai intors niciodata la mine. A trecut un an si jumatate..
Iar celelalte casete nu au fost folosite pt acele evenimente mishto niciodata: barul s-a inchis si oamenii din el au disparut pur si simplu.
Foarte urat!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera