Pinion - atelierul-terasa unde bei o bere si-ti repari bicicleta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca iubiti cafeaua si week-end-urile insorite pe doua roti, va recomandam sa dati o fuga pana la Pinion - "bike kitchen"-ul de pe Dacia, unde puteti sa beti o cafea single origin sau o bere Zaganu, in timp ce oameni priceputi va repara bicicleta.

Atelierul exista in gangul de pe Dacia 23 de vreun an, insa de curand s-a deschis aici si o mica cafenea, intr-un spatiu cat un garaj. Totul este amenajat cu mult bun gust (de inspiratie berlineza) si atentie la detalii.

Pinion Pinion

Oamenii de aici sunt foarte prietenosi si amabili, poti sa te lungesti cu ei la discutii despre biciclete, iar atunci cand observa cate o treaba care scartaie la bicicleta pe care le-ai adus-o in curte se ofera sa-ti mai repare for free (in cazul nostru s-au oferit sa ne unga lantul, care, intr-adevar avea nevoie de asa ceva).

In cazul in care bicicleta necesita o revizie sau reparatii mai importante, atunci exista un meniu si pentru acest lucru (il puteti consulta aici).

In ceea ce priveste bauturile, preturi sunt dupa cum urmeaza: o bere 9 (Zaganu) -12 lei, o cafea 5 - 9 lei, fresh de portocale 12 lei, un pahar de vin 12 - 17 lei. 

Berea e un pic cam scumpa, dar avand in vedere ca ai venit aici pe bicicleta, e oricum indicat sa nu consumi foarte multa.


sursa foto: Facebook // Atelier Pinion

Atmosfera este foarte placuta, muzica chill, in stilul Nicecream.fm, pe unul dintre pereti poti admira modele cool de biciclete, dar cu preturi prohibitive (16 - 30 de milioane), iar vara, in spatiul din fata atelierului, va aparea mai mult ca sigur si o mica terasa, care va face sederea aici si mai placuta.

Pinion Pinion

Mai e de mentionat ca nu se fumeaza inauntru si exista wi-fi. De asemenea, nu este locul potrivit pentru grupuri mari, capacitatea maxima fiind de aproximativ 15 persoane.

Pinion Pinion

Pinion este de retinut mai ales atunci cand iesi la o plimbare cu bicicleta prin oras si planuiesti un scurt popas de hidratare si socializare.

Merge si atunci cand esti in cautarea unui loc cool din Bucuresti, in care sa simti un pic din atmosfera cool a locurilor boeme din afara sau cand vrei sa mai bifezi un loc cool / hipsteresc din Bucuresti.

Pinion Pinion Pinion Pinion Pinion Pinion

Vezi mai multe poze de la Pinion

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera