Pianocktail - gusta muzica lui George Enescu in Journey Pub

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca ati citit Spuma Zilelor de Boris Vian, stiti deja ce inseamna Pianocktail. Daca nu, va spunem noi: in roman exista o pianina care dadea gust muzicii, la propriu; fiecarei note ii corespundea o bautura, iar la final puteai gusta combinatia respectiva.

Principiul de functionare este reprezentat de transmiterea unui impuls electric (in momentul apasarii clapelor) catre electrovalvele conectate la sticlele cu bauturi, impuls care deschide electrovalvele, dozand astfel lichidul din recipient si formand un cocktail.

Vestea buna e ca Antonia Dumitrescu si Raluca Macalet au luat acest concept din carte si l-au transpus in realitate. Asa ca, in perioada Festivalului Enescu, veti putea gusta muzica in Journey Pub, mai precis - pe 3, 9 si 17 septembrie de la ora 19:00. Intrarea este libera, cocktail-urile se pot achizitiona in timpul spectacolelor.

Veti avea ocazia sa ascultati muzica live interpretata de Ema Geamanu, pianista mereu deschisa provocarilor avangardei sau proiectelor de interferenta, recent revenita in tara dupa al doilea turneu de succes din Coreea de Sud, acesta din urma alaturi de reputatul cvartet Janacek.

La final veti putea gusta muzica sub forma de cocktail sau o veti putea lua acasa, in sticlute frumos decorate, cu esenta de muzica.

Intrarea este libera. Bon apetit!

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera