Petreceri misto de Revelion 2014 - 2015 din Bucuresti la care merita sa mergi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sfarsitul de an vine cu pasi repezi si ne apucam de pregatirile pentru petrecerea din noaptea dintre ani. Ofertele pentru petrecerea de Revelion sunt foarte multe, mai ales daca ramaneti in Bucuresti.

La ce petreceri misto de Revelion puteti merge in Bucuresti veti afla din lista noastra. Am ales petrecerile "grandioase", dar daca preferati o petrecere in cadru restrans gasiti lista cu petreceri pe site-ul metropotam la rubrica Evenimente.

Revelion la Opera

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru cea mai importanta noapte a anului sunteti invitati la Revelion la Opera unde veti avea parte de Concertul Extraordinar de Anul nou, cu participarea Orchestrei si Corului  Operei Nationale Bucuresti.

Concertul va incepe la ora 20.00 si se va desfasura in Sala Mare a Operei, unde se vor interpreta creatii din repertoriul romanesc, prezentate sub forma unei suite de compozitii simfonice si corale care vor alterna cu lucrari pentru pian si vioara.

Revelionul Capitalei

Bucurestenii sunt asteptati in cea mai stralucitoare noapte din an in Piata Constitutiei din Bucuresti ca sa participe la Revelionul Capitalei. Petrecerea va fi organizata miercuri seara, 31 decembrie, de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB si vor participa nume mari ale muzicii romanesti, care vor interpreta hiturile anului 2014.

Revelion in Parcul Titan

Petrecerea in aer liber se va desfasura pe platforma de la intrare, accesul fiind din strada Liviu Rebreanu, cu incepere de la ora 19:30. Vor fi concerte cu artisti in voga, proiectii video si show-uri laser, precum si un spectacol cu artificii.

Revelion in Drumul Taberei

Petrecerea de Revelion 2015, organizata de Primaria Sectorului 6, va avea loc pe Strada Brasov nr. 21 A, Sector 6, Bucuresti, incepand cu ora 20:00. In locul special amenajat langa patinoarul din Drumul Taberei vor sustine concerte Connect-R, Elena Gheorghe si multi altii.

Revelion 2015 - Hollywood Galele Filmului

Marea petrecere va fi la Palatul Parlamentului si va celebra rafinamentul, stralucirea si eleganta. Pentru o noapte aveti ocazia sa fiti asemenea starurilor care pasesc an de an pe covorul rosu, in lumina orbitoare a blitzurilor si extazul miilor de fani prezenti!

Revelionul 2015 de la Palatul Parlamentului va fi un eveniment de tinuta, incepand cu dress-code-ul indicat: tinuta Black-Tie, iar trecerea dintre ani va fi marcata cu un senzational foc de artificii, vazut de pe esplanada Palatului Parlamentului, dar si multe alte surprize.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera