Petreceri cu aer curat la Escapes Cafe & Pub – locul pentru nefumatori si nu numai (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol sponsorizat de Escapes Cafe & Pub

Tot mai multa lume cauta un loc in care sa poata petrece fara sa taie fumul de tigara cu cutitul. Si tot mai multa lume afla despre Escapes Cafe &Pub, amplasat discret, desi se afla in buricul targului – pe str. Matei Millo la nr. 9, de la Palatul Telefoanelor sau NOVOTEL spre Cismigiu.

Am mai trecut pe aici si v-am recomandat ambianta placuta, intima, cozy, care te duce cu gandul la livingul unui scriitor boem ce-si asteapta prietenii la o mica petrecere.

Acum puteti descoperi cum e un party cu aer curat la Escapes Cafe & Pub, fie acesta un chef cu prietenii, sau o iesire ceva mai corporate cu colegii din firma, ori o intalnire de networking.

Gazdele indraznesc sa sustina ca au gasit pentru meniu punctul de echilibru intre calitatea si aspectul premium al cocktailurilor si bauturilor si preturile acestora. Un Cuba Libre facut cu rom de buna calitate este 14 RON/300 ml, beri la 500 ml intre 7 si 10 RON, sau un Sex on the Beach ori o Pina Colada la 17 RON / 300 ml.

O impresie buna fac si retetele casei, inventate de barmanii din echipa. De exemplu, la sectiunea shot-uri (10 RON / 40 ml), vedeta locala este Escapes’ Shot cu lichior de pepene galben, Irish Cream si sirop de grenadine, care arata destul de S.F.

Nu au bucatarie, pentru partea de mancare se cauta impreuna cu sarbatoritii solutii convenabile pe langa optiunile din meniul Escapes Cafe & Pub (sandwich-uri, croissant, pain au chocolat si ceva de rontait).

Managerul ne-a povestit cum a mai tot avut surprize placute din partea oaspetilor care apreciaza petrecerile cu aer curat pe care le mai numesc si „petrecerile fara fumuri”. Zambind amuzat, ne-a povestit ce feeback a primit cu voce tare chiar de la un fumator care descoperea ca-i place ideea in timpul petrecerii de Revelion 2014:

"Parca e mai ok asa. Prefer sa ies la o tigara pe terasa atunci cand vreau eu, cum se face si-n Amsterdam sau prin alte parti din Europa, decat sa nu pot respira si sa ies de nevoie ori sa plec mirosind a scrumiera."

Oamenii din echipa sunt amabili si flexibili. Am aflat cum de curand, pentru organizarea unui party-surpriza de ziua unei gravidute, au fost complici alaturi de prietenii sarbatoritei, iar pana la finalul petrecerii i-au inventat si un cocktail personalizat.

Escapes Cafe & Pub este o optiune interesanta si convenabila pentru un eveniment de cca. 20 – 30 de persoane, organizat in centrul Bucurestiului.

Aici mai gasiti si locuri de parcare chiar in curte langa terasa, un playlist antrenant care poate fi completat cu preferintele oaspetilor chiar si instantaneu prin youtube (reteaua wi-fi merge foarte bine), atentie la preferintele oaspetilor, zambet si bunavointa din partea gazdelor.

Va invitam sa va convingeti si sa petreceti.

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera