Pe Baricade - terasa hipstereasca de cartier din centrul Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

N-am mai fost de mult pe terasa Pe Baricade, pur si simplu am dat-o uitarii din motive care nu ne sunt prea clare. Insa, ca niste fii ratacitori, ne-am intors dupa 7 ani sub bolta de vita de vie de pe Radu Voda 23. 

Ne-am amintit cu nostalgie de multele seri petrecute aici si am constatat ca in cei 7 ani prea putine s-au schimbat pe Baricade. Cateva chestii noi in meniu, preturi un pic mai mari si cam atat. In rest, aceeasi atmosfera boema si relaxata, aceeasi senzatie ca esti in Vama si ca dupa gard e marea, nu un bloc de 10 etaje, cu Dambovita in fata.

Daca aterizati pe Pe Baricade pentru prima data, o sa vi se para o terasa de cartier. Insa, ce terase de cartier servesc beri Chimay, Duvel sau Biere du Boucanier (16 lei)? Sau tutun la punga (35 - 48 lei), in loc de pachete de tigari. Nu va lasati inselati de aparente, Pe Baricade este o terasa hipstereasca, cu un public eclectic - lucru care o face si mai hipstereasca.

Pe Baricade Pe Baricade

Muzica este, de asemenea, foarte buna. Timp de doua ore, cat am poposit aici, am avut parte de un playlist eclectic, chill (foarte asemanator cu nicecream.fm), perfect pentru o leneveala la pranz.

Preturile sunt decente. Berea la draft costa 5 lei, iar cea nefiltrata (foarte buna si cu doua grade de alcool mai mult) 7 lei. Berea la sticla are preturi cuprinse intre 6 si 16 lei. Bauturile racoritoare 6 lei, cocktailurile 10 - 11 lei, vinurile la sticla sunt in jur de 30 de lei etc.

Daca vreti sa mancati, gasiti aici o pizza foarte buna si ieftina, cu preturi care incep de la 16 lei. Sau salate cu preturi cuprinse intre 14 si 18 lei. De asemenea, mai au si clatite cu mozzarella, pui, sunca, parmezan, ou, mirodenii etc. 18,5 lei portia.

Pe Baricade Pe Baricade

E adevarata ca nu este cea mai aratoasa terasa, dar pentru cei care nu au prea multe pretentii, doar de a iesi intr-un loc cu o atmosfera placuta, unde sa se simta bine, sa nu plateasca exagerat de mult doar pentru niste "fitze" si sa fie totusi in centru, dar nu in Centrul Vechi, Pe Baricade este locul perfect. 

Asa cum spuneam, nu stim exact de ce am uitat de aceasta terasa, dar cu siguranta nu vom repeta greseala. Ne vedem pe Baricade.

Vezi mai multe poze de pe Pe Baricade

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera