Panik & Pub sau unde sa mananci si sa bei ieftin si bun, la doi pasi de Romana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Desi am trecut de nenumarate ori pe langa Panik, un pub de pe strada Mihai Eminescu, la doi pasi de Piata Romana, nu ne-am gandit pana acum sa il vizitam. Si rau am facut.

Ne asteptam la un loc cosy unde sa putem bea o bere (sau mai multe), dar in plus, am descoperit un loc unde se mananca foarte bine si la niste preturi mai mult decat accesibile.

14361350_1238979176154511_7466043974742239620_o.jpg
Panik & Pub in timpul verii, foto de pe pagina lor de Facebook.

Aflat intr-o casuta de pe vremuri, Panik ne aduce aminte de locurile in care chiuleam in liceu: lumina difuza, muzica rock, bar si mese din lemn. Bonus: o curte interioara foarte incapatoare pe care abia asteptam sa o vizitam la primavara. Momentan, acolo se refugiaza cei care vor sa savureze o tigara la temperaturi cu minus. 

Meniul

La capitolul mancare, optiunile sunt multe si diverse: Supele si ciorbele (supa crema de legume, ciorba de burta sau de vacuta) costa 8 lei si sunt delicioase, o portie de paste e 16 lei (mai putin cele cu creveti, care sunt 27), o salata costa intre 15 si 28 de lei.

Exista tot felul de preparate cu pui, porc, vita sau peste, care nu depasesc 28 de lei (exceptie fac coastele de porc si muschiul de vita). Burgerii sunt si ei intre 16 si 22 de lei. In plus, exista si varianta ā€¯Specialitatea Bucataruluiā€¯.

15288476_1333702270015534_5087893463060107174_o.jpg
via Panik & Pub Facebook

Orice bautor de bere care se respecta nu va fi dezamagit. Veti gasi atat clasicele Ciuc, Silva, Harghita sau Heineken (un Ciuc la draft e 4 lei si la sticla 5, o Silva Dark e 7 lei), cat si o gama larga de beri de import si artizanale, de la Krusovice Imperial la Bernard, Zaganu IPA sau Affligem.

Limonada simpla este 8 lei, iar una mai fancy (cu papaya, lychee, cranberry sau pepene) e 15. Un espresso lung e 4 lei, un cappucino 6 lei si un frappe clasic 8 lei. O apa plata mica e 4 lei.

Personalul este foarte dragut si atent si iti sta la dispozitie pentru orice informatie. Asa am aflat ca toate ingredientele folosite in bucatarie sunt bio si fara conservanti si judecand dupa experienta culinara pe care am avut-o, putem garanta ca nu au fost doar vorbe.

Ce am comandat

Am incercat puiul marocan cu cous-cous (piept pui, mustar dijon, miere, cus cus, ardei gras, ceapa, usturoi, stafide, dovlecel) - 24 de lei si am fost foarte placut impresionati.

Puiul a fost lasat probabil la marinat si a fost incredibil de aromat si de fraged. Cous-cous-ul, care continea si stafide a fost si el delicios. A fost servit impreuna cu un sos si o salata coleslaw.

Daca sunteti nehotarati, puteti sa va lasati pe mana bucatarului (puteti alege intre preparate cu pui, porc sau vita). Noi am facut asta si nu ne-a parut deloc rau. Am primit un pui aromat cu legume, acoperit un sos picant, care ne-a incantat in cel mai placut mod.

Am fi vrut sa incercam mai multe bucate, dar din pacate, nu am mai putut manca nimic dupa.

Concluzii

Ce vrem sa spunem e ca Panik & Pub merita luat in seama atunci cand vreti sa mancati ceva foarte bun si facut cu grija fara sa fie nevoie sa jefuiti o banca si in plus, e locul ideal in care sa te vezi cu prietenii la o bere. Vom mai reveni.





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera