Oro Toro, fast-food by Osho - cei mai buni hamburgeri dintr-un mall din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Oro Toro din Centrul Vechi nu ne-a impresionat prea tare, doar carnea folosita la prepararea hamburgerilor ne-a dat pe spate, altfel locul ni s-a parut de-a dreptul banal.

Aflasem ca pe la sfarsitul lunii decembrie se mai deschisese un Oro Toro si in mall-ul AFI Cotroceni, dar ne-am gandit ca este un restaurant similar cu cel din Centrul Vechi, nu unul de tip fast-food, amplasat in acelasi spatiu si la concurenta cu KFC si Mc.

Ne-am inselat... 

Oro Toro in Afi Palace Cotroceni Oro Toro in Afi Palace Cotroceni

Am descoperit ca la Oro Toro din Afi Cotroceni poti sa consumi aceeasi hamburgeri din meniul de la restaurantul din Centrul Vechi, dar la preturi mai mici. De exemplu, un burger cu ciuperci si ierburi costa aici 15,90 lei, un burger Oro Toro costa 12,90 lei, un chilly burger costa 14,90 lei (in restaurantul Oro Toro, acelasi chilly burger e 24 lei, dar vine si cu cartofi si o mica salata coleslaw).

E adevarat ca in Afi nu te intreaba nimeni cum vrei sa fie sa fie facuta carnea, dar noi nu am fost dezamagiti de rezultat.

Preturile nu ni s-au parut deloc mari pentru ce ofera Oro Toro - calitatea carnii folosite fiind premium, iar acest lucru se simte de la prima gura pe care o iei din hamburger.

Pentru ca nu ne era foarte foame, am incerca cel mai ieftin si mic hamburger din meniu: Yoyo burger - 6,90 lei. Comanda a venit cam in 5-6 minute.

Oro Toro in Afi Palace Cotroceni Oro Toro in Afi Palace Cotroceni

N-am fost deloc dezamagiti de alegere, pentru ca a fost satios si foarte gustor (ar fi mers totusi si un sos, care se ia separat cu 2 lei). Din poza poate parea ca hamburgerul este minuscul, dar nu este deloc asa. Totusi, daca va este foame, ar fi bine sa incercati altceva din meniu.

De asemenea, un hamburger la Oro Toro este o alternativa mai sanatoasa si mult mai gustoasa la toate fast-food-urile din mall (cu exceptia Salad Box), iar preturile sunt destul de competitive: 13 - 15 lei pentru un hamburger sanatos, din carne premium, ni se pare un pret mic chiar si cu cele de la Mc. 

Oro Toro din Afi Cotroceni si-a castigat in noi niste clienti fideli, cu siguranta vom trece pe aici de fiecare data cand mai avem drum prin mall, ceea ce va recomandam si voua.

Vezi mai multe poze de la Oro Toro din Afi Palace Cotroceni

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera