#obornefumator Pizza Dominium isi indreapta atentia catre nefumatori! (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de Pizza Dominium

Restaurantul Dominium Obor din Calea Mosilor s-a alaturat listei concentrate, dar valoroase a localurilor pentru nefumatori, din Bucuresti, dupa ce clientii au putut aprinde ultima tigara in ziua de 11 decembrie.

In urma cu o luna, reprezentantii companiei au realizat un sondaj de opinie printre clienti, cu privire la transformarea unuia dintre punctele de lucru in locatie pentru nefumatori. Trei sferturi dintre clienti au validat propunerea de a redescoperi savoarea originala a mancarurilor si a bauturilor, fara gust sau miros de tutun, la Dominium Obor.

#obornefumator este campania de comunicare a repozitionarii Dominium Obor, in care vectorul de imagine, Petru Buiuca, primul Masterchef al Romaniei, recomanda gustul autentic si curat al preparatelor:

Mancarea este mai gustoasa si atmosfera mai sanatoasa intr-un restaurant de nefumatori. Cei mai buni sauciers ai lumii sunt nefumatori, iar fumul de tigara si mancarea nu isi fac drum niciodata la masa lor. Aerul incarcat altereaza experienta culinara. Fiecare decizie culinara pe care o facem nu este numai pentru noi, dar si pentru cei dragi noua. Asa cum oferim flori proaspete mamelor noastre, un loc de joaca sigur celor mici, tot astfel dorim sa oferim o experienta culinară curata, a precizat Petru Buiuca.

“Fumatorii nu au de ce sa se simta discriminati”, spun reprezentantii companiei.

Decizia noastra vine din respectul fata de sanatatea nefumatorilor, dar si din dorinta de a nu dezamagi un public din ce in ce mai numeros al restaurantelor noastre, cel al tinerelor familii cu copii mici. Dominium Obor va fi mai apreciat de catre publicul matur si ne asteptam la o crestere a ponderii celor care viziteaza restaurantul in familie, alaturi de copii sau in familie extinsa.

Aceasta schimbare se va produce doar in restaurantul din Obor-Calea Mosilor. Celelalte cinci locatii Dominium (patru in Bucuresti si una in Ploiesti), vor opera in continuare pe aceleasi coordonate, pana la noi directive legislative sau pana la noi sugestii din partea clientilor.

Desi fumatorii reprezinta 25% din totalul populatiei Romaniei, majoritatea restaurantelor din tara sunt dedicate fumatorilor. Interzis in spatiile publice mai mari de 100 de metri patrati inca din anul 2011, fumatul este inca permis in baruri, cluburi, discoteci, restaurante si alte locuri cu destinatie similara, cu o suprafata mai mica de 100 metri patrati si care sunt organizate exclusiv pentru fumatori.

In acest peisaj, se contureaza din ce in ce mai clar o nisa a consumatorilor nefumatori, al caror interes fata de restaurante si ceainarii non-smoking este in continua crestere. Pentru satisfacerea cererii acestor consumatori, au aparut in ultimii ani tot mai multe cafenele si restaurante-boutique care interzic fumatul in incinta.

1 comentariu

#obornefumator Pizza Dominium isi indreapta atentia catre nefumatori!
marius
#1 -

Comentariu nou

Ultima data când am fost in locația de la Unirii era fum si la nefumători pentru ca aerisirea este inexistenta.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera