Mulanruj - o experienta gastronomica in timp ce se ofera si experienta spectacolelor de calitate (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mulanruj e un concept inca nou pe piata din Romania, dar are foarte mari sanse sa devina un succes.

Mancare buna, spectacole si show-uri memorabile, toate la un pret accesibil si intr-o atmosfera de cabaret chic, unde tu sa te simti bine.

Am stat de vorba cu Bebi Oprea, fondator al conceptului, despre ce inseamna Mulanruj si surprizele pregatite pentru public la final de 2014.

8

1

1. Cum a evoluat Mulanruj pe parcursul celor 2 ani de activitate?

Totul a plecat de la ideea unui salon – restaurant pentru spectacole de burlesque, cabaret, magie, teatru, care sa poata fi usor transformat intr-un loc de petreceri, Bordello’s style.

A fost o perioada de pionerat, pe o piata surprinzator de virgina, unde provocarile au fost de la gasirea unei trupe de balet profesioniste, la gasirea unor artisti care sa inteleaga acest tip de entertainment.

Credem ca anul acesta putem spune ca ne apropiem de ce ne-am dorit de la bun inceput. Pana acum am reusit sa ajungem la un nivel ridicat cu conceptul de Dinner Show cu spectacole de cabaret clasice. Acum suntem pregatiti sa trecem la nivelul urmator.

2. Ce ne asteapta in toamna anului 2014? Ce surprize ii asteapta pe cei din public?

Surprizele le vom dezvalui pe masura ce vom lansa noile show-uri, dar ca un mic „teasing” putem sa spunem ca pe langa clasicele spectacole de cabaret (in fiecare sambata), vom avea un nou spectacol - party, Bordello’s Madhouse (in fiecare vineri), un amestec de cabaret, burlesque, freaky, sexy, noir.

Vor mai fi spectacole de Magic Cabaret, Burlesque Shows, Stand up, teatru.

3

4

3. Ce experiente pot trai clientii la salonul Mulanruj?

Mulanruj a propus inca de la inceput conceptul de Dinner Show, o experienta gastronomica in timp ce se ofera si experienta spectacolelor de calitate, sau cum spunea unul dintre artistii cabaretului, experienta unei locatii in care poti calca pe plus.

Cu noile concepte, pe langa experienta unei cine-spectacol de cabaret, propunem niste seri mai indraznete, cu noile seri de Burlesque sau cu noul show Madhouse.

4. Cu ce vine nou acest concept in Bucuresti?

Cum spuneam, noutatea vine din conceptul de Dinner Show, Cina-Spectacol, un loc unde poti avea o experienta de "fine dining” in timp ce te distrezi la un spectacol sau un teatru.

2

4

5. De ce acest concept prinde la public?

Suntem inca la inceput, iar consumatorul din Romania, (re)descopera acest tip de entertainment. Aprecierile clientilor de pana acum au fost incujaratoare, atat pe partea de experienta gastronomica, dar mai ales pe partea de spectacol.

Mai este mult pana a vorbi de succes, dar ne bucura ca lumea ne apreciaza si ca cererile sunt din ce in ce mai multe pentru astfel de spectacole.

6. Cand se intampla evenimentele importante din salonul Mulanruj, care sunt preturile (exista bilet de intrare), iar acestea difera fata de restaurantul Bordello?

Preturile sunt mai mult decat rezonabile pentru acest nivel de entertainment, mult mai mici decat ce exista in Europa sau alte parti din lume.

De exemplu, in acest moment o cina cu spectacol de cabaret incepe de la 79 lei (spectacol +1 bautura +1 fel principal). Daca nu se doreste lua masa, atunci exista si varianta de 49 lei.

Alte spectacole pot fi mai ieftine, de exemplu spectacole de magie sau stand-up.

3

7. Ce fel de evenimente se pot organiza la Mulanruj?

In afara de spectacolele si petrecerile organizate de noi si colaboratorii nostri, avem din ce in ce mai multe solicitari pentru evenimente corporate, aniversari, iar in ultimul timp burlacii si burlacitele reprezinta o nisa speciala, care are un succes aparte.

Este o sala amenajata superb cu o capacitate de 80-100 seating dinner style, 120 locuri in sistem teatru, dar poate acomoda si 150-200 oameni in format party.

2

7
1 comentariu

Mulanruj - o experienta gastronomica in timp ce se ofera si experienta spectacolelor de calitate (P)
Cri
#1 -

Club

Club de fitze dar slab.
MAncarea este proasta si se asteapta mult
NU RECOMAND

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera