Mulanruj Dining Theatre – Casual Extravaganza (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Situat la primul etaj al Bordello Bar din Centru Vechi, Mulanruj este un loc unic în București și, de asemenea, singurul dining theatre din România.

Show-urile musical îndrăznețe și strălucitoare sunt îmbinate perfect cu servirea unei selecții de preparate culinare rafinate, pentru o experiență memorabilă.

Aici, poftele, nebunia și extravaganța se întâlnesc pentru petreceri de neuitat, cu numere de magie, momente spectaculoase de dans și can-can, muzică live, satiră, acrobație și multe alte surprize.

1

La Mulanruj, cortina se ridică pentru a aduce în lumina reflectoarelor forme de artă menite să fascineze și să captiveze.

Pe aceeași scenă, se desfășoară în echilibru o varietate de evenimente, de la teatru contemporan, până la reprezentații live ale artiștilor magicieni și de cabaret, reinterpretate în stil modern.

2

Destinat unui public excentric și lipsit de inhibiție, Mulanruj aduce în inima Bucureștiului avid de nou și ciudat, un concept care are la bază spectacolele burlesque de cabaret și cel mai select mod de a degusta mâncăruri fine, fiind locul ideal pentru evenimente private.

3

În fiecare seară de sâmbătă, Mulanruj păstrează promisiunea moștenirii puternice a cabaretului și prezintă spectacolul Mystique du Cabaret, ce are protagoniști artiști precum: Dorina Vasilashko, Emilia Musala, Stelian Milu, Tudor Man, Anthony Icuagu, Magicianul Robert Tudor, Daniela Stroe și Baletul Mulanruj coregrafiat de Florin Maris. Meniul nu coboară nici el din sfera excentricului, cu preparate gourmet și cele mai fine băuturi.

4

Experiența unică Mulanruj completează „Micul Paris” cu aer perfect parizian și, cu siguranță, încântă simțurile și stârnește imaginația bucureștenilor, fiind o povocare de a gusta din plin din toate bucuriile vieții și de a acumula amintiri excepționale!

5

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera