Moods Gastrobar - dezamagirea culinara de pe Caderea Bastiliei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Zilele trecute treceam pe strada Caderea Bastiliei si-am remarcat ca semnul strazii e in...cadere.

Si-am continuat cu analogiile, mai in engleza, mai in romana - Caderea Bastiliei is going down, / Duios Bastilia cadea, ca un fel de prolog pentru cronica ce urmeaza.

Asadar, pe Caderea Bastiliei la numarul 30 se afla Moods Gastrobar, aproape de ASE. La fix cat sa testam locul, bucataria si atmosfera, sa vedem daca e o alternativa buna la cunoscutele Divan sau Shift, aflate in apropiere.

Cu ce sa incepem? Cu partile bune: de afara se vede totul frumos si luminos, logo-ul e colorat in pasteluri, iar pozele cu mancarea de pe facebook arata delicios.


Poze de pe facebook

Si-acum inapoi la realitate. Pe fast-forward. Ai un bar gol. Gastrobar. In centrul Bucurestiului.
Intra 2 persoane.
Le aduci mancarea congelata.
Apoi o scazi de pe nota de plata.

Cum a fost quiche-ul, asa e si decorul: pereti albi si niste tapet. Muzica house. Electro-house. Un mix cu Ride the white horse.

Moods iti da impresia de spatiu renovat cu pereti albi si goi. Lipsit de personalitate. De specific.

Si acum sa intram in detalii.

Ce gasesti in meniu

Quiche 16-18 lei. (Lorraine, vegetal, spanac si somon), bruschete 10 lei, Nachos 18 lei, Penne 16-20 lei (allio, arabiata, carbonara), Supe 10 lei (broccoli, ciuperci, legume), prajituri 12-14 lei.

Ce am comandat si cum a fost

Quiche cu somon si spanac - 18 lei

A venit cald la suprafata, congelat la interior. Cu o salata aruncata direct din punga, fara gust. Nu am putut manca. Tipul de acolo si-a cerut scuze si a spus ca il scade de pe nota de plata, oferindu-se sa ne prepare/decongeleze altul nou. Am refuzat politicos, ca n-avea el (saracu') nicio vina.

Burger de pui 21 lei si cuscus 6 lei

Burgerul vine fara garnitura (trebuie comandata separat) si nu arata deloc ca in pozele de pe facebook. Chifla e uscata si aluneca greu pe gat, compozitia nu e deloc inchegata, au pus un sos interesant - ceva cu gorgonzola care a mai salvat situatia. Cuscus-ul in unt nu a avut niciun gust, nu ca ar fi avut ce sa faca in aceasta privinta. Dar nici macar prezentarea "in farfurie" nu te imbia.

Dezamagitor. Ne era foame si n-am putut manca. De banii astia, mananci pe saturate la Divan. Si iti mai raman si de un desert. Ca sa nu mai zicem de quiche-urile de la Shift care sunt mai ieftine si mai bune (14 lei). Nu ca am vrea sa o tinem in comparatii, dar e pacat de spatiul asta.

Si nu ca am da noi solutii peste noapte, dar daca bucataria se bazeaza pe mancare congelata care nu "fericeste" pe nimeni, nu mai bine se renunta la partea de gastro, pastrand bar-ul si, eventual, schimband muzica?

Mai multe poze aici.





1 comentariu vrei sa comentezi?

Moods Gastrobar - dezamagirea culinara de pe Caderea Bastiliei
Alexandra
#1 -

Comentariu nou

Mâncarea din poza este făcută de un alt bucătar , cel cu care au deschis localul, acela a plecat. Într-adevăr mâncarea era geniala. Îți încânta papilele gustative.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera