Marin seafoodgrill - locul din Centrul Vechi unde mananci fructe de mare proaspete si ieftine sau alternativa shaormei de la 12 noaptea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Centrul Vechi, mai exact pe strada Gabroveni nr.4 (langa Biutiful), s-a deschis recent Marin seafoodgrill, un local micut unde poti manca fructe de mare in regim fast food. Ne-a adus aminte de Kostas (citeste cronica), asa ca nu am ezitat sa intram si sa vedem despre ce este vorba.

Pe de o parte ne-am simtit ca-n Londra, pentru ca inauntru nu se fumeaza (fumul nu se pupa cu mirosul lemnului ars din plita pe care sunt facute preparatele), si pe de alta parte, ne-am simtit ca-n Vama Veche la Cherhana.


Sursa foto

Dupa cum va povesteam, localul este foarte micut, dar vopsit in albastru si decorat decent - 3 mese rotunde cu scaune din lemn, cateva table pe care sunt scrise cu creta bauturile oferite si mancarea, o vitrina unde stau frumos legumele proaspete si fructele de mare si cam asta e.

Noi ne imaginam ca Marin seafoodgrill se vrea a fi localul unde sa poposesti dupa iesirea din club, in loc sa te opresti la colt la shaorma. Cu toate asta, ramane o sugestie excelenta pentru toti cei pasionati de fructe de mare.

Meniul se pastreaza scurt si la obiect, iar preturile sunt mai mult decat decente.

Astfel, va puteti alege intre 4 feluri de mancare:

1. Sandwich cu peste fript, legume proaspete si sos lemon butter - (19 lei)

2. Creveti cu legume si cartofi prajiti (19 lei) sau cu legume pe plita (20 lei)

3. Midii cu cartofi prajiti si legume pe plita (19 lei)

4. Rapane cu legume pe plita si cartofi prajiti (20 lei)

Toate portiile au incluse - sos tzatiki, sos picant din rosii coapte, sos salmoriglio, paine (pita cu masiline) facuta in acsa, lamaie, patrunjel, usturoi, ardei iute copt/proaspat.

Mancarea se pregateste fix sub ochii tai, totul este proaspat si dupa ce am incercat tot din meniu (mai putin pestele fript) ne putem declara satisfacuti.

In ceea ce priveste bauturile, puteti alege intre bere draught (5 lei), bere Radler de casa (5 lei), vin de Ciumbrud (5 lei) sau limonada (5 lei).

Marin seafoodgrill Marin seafoodgrill

Marin seafoodgrill Marin seafoodgrill

Nu este un loc fancy, ci unul care sa-ti satisfaca foamea si pofta de fructe de mare. Noi va incurajam sa mergeti aici si, poate, chiar sa inlocuiti shaorma de dimineata (de dupa club) cu niste fructe de mare facute pe plita cu lemne.

Marin seafoodgrill este deschis zilnic de la 5 dupa-amiaza la 5 dimineata, iar noi cu siguranta ii vom mai trece pragul cand trecem prin Centrul Vechi.

Abia asteptam sa auzim si de la voi impresii si pareri.

Mai multe poze vedeti aici

1 comentariu

Marin seafoodgrill - locul din Centrul Vechi unde mananci fructe de mare proaspete si ieftine sau alternativa shaormei de la 12 noaptea
Andrama
#1 -

Comentariu nou

Yuminess!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera