Manasia hub- Șmenuială cu funky beats intr-o fosta sectie de politie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vara trecuta Manasia hub si-a deschis "gratiile" si a invitat oamenii "la racoare" intr-un spatiu inedit - o fosta sectie de politie, de pe strada Stelea Spatarul, numarul, sugestiv, 13.

Plimbarea pe stradutele nu tocmai fermecatoare din spatele Unirii, iti creeaza senzatia de bar secret, Berlin underground, iar sectia noua de politie de langa te face sa simti o placere vinovata cand bei mai multe beri decat trebuie si te-nfrupti de la Peste Paine, parcat in curte.

Spatiul e decorat minimalist, peretii au ramas neschimbati ca sa pastreze din energia bolnavicioaso-bahica pe care o poate da o fosta sectie de politie din perioada comunista.

Cu toate acestea, locul are o personalitate foarte aparte, puternica si misto care aduna oameni si ii face sa se intoarca.

3.jpg

Servirea se face la bar, rapid si accesibil, o bere e intre 7-10 lei, shot-ul 8 lei, cocktail-urile 15.

In afara de fosta intrebuintare a spatiului care a devenit bar si club, Manasia iese in evidenta prin party-urile tematice si evenimentele pe care le gazduieste, bonus, sunt gratis.

Past de desfrau: Sidewalk groove-disco, soulful funk, Petrecere GAP, Divine pop party- rompop, salse si rambade, Original Soundtrack Party si multe altele.

Past cultural: Serile Housing Stories, Proiectie foto Mersul trenurilor de Adi Bulboaca, Ask me anything- serie de sezatori culturale.

Coming up: Funk’s not dead - Petrecere dansanta cu iz de block party, sambata 26 martie.

2.jpg

Daca vi se face foame, ii gasiti pe cei de la Peste Paine, streetfood turcesc autentic, cu:

Peste Paine
Chiftele Paine
Midii Paine
Chiftele de linte (vegan)
Kisir (salata de bulgur) (vegan)
Adana kebap
Cartofi cu verdeturi si condimente

1.jpg
Sursa foto

 

Printre evenimente si oameni lipsiti de griji, ti-e usor sa pierzi din vedere faptul ca esti intr-o fosta sectie de politie, de asta din cand in cand cei de la Manasia isi deschid subsolul si ne arata niste "Suteala cu Smenuiala", spatiul care functiona ca loc de arest preventiv si care inca poarta semne ale celor incarcerati.

Bucati de postere, ganduri, icoane, e o experienta aproape violenta de patrundere in amintirile unor oameni. E bine ca dupa esti liber sa iesi pe terasa, sa tragi aer in piept si sa te bucuri de vibe-uri bune, lucru care n-ar fi fost posibil acum 10 ani.

4.jpg
Sursa foto

Manasia Hub este locul de mers cand cauti o petrecere cu un concept funky, sa poti sta de vorba cu oamenii necunoscuti din jurul tau fara sa fie dubios si barmani deschisi carora le face placere sa vina la munca.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera