Locuri neconventionale in care sa faci picnic in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un picnic ca la carte cu oameni dragi - asta ne dorim in zilele libere cu soare, fie ca e vorba de vacante, weekend si zile libere.

Asa ca dupa ce ne-am documentat despre cum sa faci un picnic ca la carte, am intrat in runda a doua si va recomandam locuri neconventionale din Bucuresti unde puteti iesi la iarba verde sau la privelisti de vis.


Sursa 1, 2

1. Gradina Botanica

...e mereu o varianta buna pentru cei care doresc sa se relaxeze, sa citeasca o carte in liniste, sa mearga cu patura pe iarba si sa faca un picnic. Pe langa sandvisurile de acasa, gasiti la chioscul de acolo sucuri sau deserturi.

2. Pe barca in Herastrau

O plimbare cu barca in Herastrau poate deveni cinematografica daca ai la tine ingredientele pentru picnic, o sampanie (sau altceva de baut, in functie de preferinte), o patura (nu e obligatoriu) si un aparat care face polaroide.


Sursa

3. Parcul Kisseleff (cele 2 poduri)

Cele 2 poduri din Parcul Kisseleff te fac sa te simti departe de oras, chiar daca te gasesti in mijlocul sau. Pentru cei ca nu stiu, cele 2 poduri aflate in "groapa" cu lacul se gasesc aproape de intrarea dinspre Piata Victoriei, langa mesele de pingpong.

4. Pe terasa blocului

Daca aveti acces la terasa blocului este minunat. Speram sa nu va aglomerati, insa un picnic pe terasa blocului poate deveni memorabil daca alegeti o priveliste frumoasa.

5. Pe terasa la MNAC

La MNAC ne place sa ne bem cafeaua. Merge si o bere. Mancare nu au, dar puteti aduce voi. Peisajul de pe balcon e minunat, iar de aici si pana la un picnic mai mult sau mai putin improvizat nu e decat un pas. Puteti rasfoi albume de arta, carti si puteti cumpara suveniruri.

*update: terasa MNAC s-a inchis, dar recomandam in locul ei terasa Nucleus - tot la inaltime si tot fara mancare (puteti aduce cu voi sau comanda direct la ei). Privelistea va va relaxa cu siguranta.

Nucleus High-Terrace & Lounge Nucleus High-Terrace & Lounge

 

6. Parcul Tineretului - au si gratare

Da-da, au gratare, au si iarba verde, iar daca vremea tine cu noi...au si soare. Noi mergem mereu cu placere in Tineretului, pentru ca avem mai multe variante de stat la iarba verde: pe malul apei, la umbra unui copac, ne putem plimba pe carari. #ebine

7. Parcul Copiilor - poti face si gratar

Bucurestenii care doresc sa se relaxeze in aer liber sunt invitati in parcurile Lumea Copiilor si Oraselul Copiilor.

Parcul Lumea Copiilor beneficiaza si de o zona special destinata picnicului, in care sunt amplasate 70 de gratare, pentru a caror inchiriere nu se percepe taxa, fiind necesara doar prezentarea documentelor de identitate.

Pentru un picnic ca la carte, nu uitati sa aruncati un ochi pe articolul Tips&Tricks pentru un picnic minunat.


Sursa

8. PE terasa Mall-ului Promenada

Aici vei gasi iarba verde si o vedere minunata a orasului.

Poti veni de acasa cu "pachetelul" sau poti cumpara chiar de acolo ingredientele unui picnic imprevizibil.

Bonus: Gasesti si freshuri naturale, iti poti alege ce combinatii vrei sau ceaiuri reci.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera