Locuri de iesit in oras pentru animalul social self-sufficient

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Multe persoane au preconceptii despre a iesi in oras singure. Ideea unei mese in oras sau a unei cafele intr-o pauza, pe o terasa, chiar si mersul la film sau la teatru, fara parteneri, activeaza un efect numit spotlight, (a trai cu  impresia ca iesi mai mult in evidenta decat in realitate). Simtul rusinii este unul din triggerele acestui efect.

eating_alone.gif

Iesitul in oras singuri, fie ca e masa, cafea, bere, eveniment cultural, ne declanseaza acest efect, calmat de obicei de prezenta unui laptop, o conversatie telefonica, orice care sa demonstreze lumii ca NOI NU SUNTEM SINGURI, avem prieteni, suntem ok. Chiar si persoanele care au depasit asta, mai au micile lor scapari.

giphy__6_.gif

Desi credem ca orice loc e potrivit pentru iesit in oras singuri, unele resusesc sa creeze o atmosfera deosebit de prietenoasa si primitoare pentru animalul social self-sufficient. O lista de locuri in care o sa ne simtim confortbail sa iesim singuri.

M60 Adevarul e ca odata ce ai trecut pragul cafenelei M60 te simti ca intr-o reclama IKEA din anii '70. Deci, ++ la coolness factor. Cei de la M60 au gandit un spatiu relexat, work friendly, in care n-o sa fii niciodata agasat daca te lungesti la o cafea (delicioasa de altfel).

07bce595d620417f0b733b1b9a54af13_view.jpg

drinking-alone-gif-joke.gif

Camera din Fata este una din cele mai frumoase ceainarii/cafenele din Bucuresti, de unde iti poti lua si pentru acasa, iar agajatii chiar is cunosc produsele. Camera din Fata este, intr-adevar, un loc de care ti se face cu usurinta dor si in care ti-e drag sa stai singur, pentru ca, odata ce ai petrecut cateva momente aici la o ceasca de ceai si intr-o companie placuta, locul aproape ca devine o camera in plus a locuintei tale. Iar la plecare primesti pana si o cheita, veti vedea despre ce e vorba dupa ce veti trece prin Camera din Fata. (citeste cronica)

6a611d5b9a2c55d25b0741c3438884a6_view.jpg

J'ai Bistrot este oaza primitoare pentru cei veniti la lucru. Sunt atat de working friendly ca au prize afara langa mese si aduc si prelungitoare la cerere, e un loc chill in care n-o sa te simti niciodata nelalocul tau daca esti singur la masa, la bere si, in special, la lucru. Terasa este destul de spatioasa si racoroasa, cu multe masute asezate sub o bolta mare de vita de vie sau hamace agatate sub copacii din spatele gradinii. (citeste cronica)

iRHMaS2.gif

Lokal, un locusor simpatic, cu terasa boema si barman serviabil. Cum intri pe poarta, care da in curte, simti cum ai scapat brusc de toate problemele de peste zi, iar asta e de bine. Plus ca, e tare sentimentul acela ca ti-ai gasit un alt loc misto in Bucuresti unde sa iesi pentru o bere sau stat la lucru si singur, si insotit. (citeste cronica)

f5e3f451ff529337ddc9f326c05c9766_view.jpg

Terasa Eden s-a strecurat in lista, pentru ca e atat mare ca  poti sa gasesti colturi in care sa fii complet singur, pentru ca nu vine nicodata nimeni sa te intrebe nimic, asa ca daca ai chef de lucrat in natura sau leganat in hamac si citit o carte, e locul ideal, in care nu vei fi deranjat. (citeste cronica)

9a19e7215b0e38b9338ee23f029e3656_view.jpg

Manasia - in curte sau sus la etaj, poate fi lejer un hub creativ sau un spatiu de hang out singur, problema e ca la un moment dat o sa vina cineva cunoscut la tine si o sa va luati la o bere si o poveste si asta cam beats the purpose.(citeste cronica)

alone.gif

Home Decorul Home e cu feel antic-ingrijit, tonuri de maro si verde, linistitoare si placute. Oamenii care-i umplu mesele sunt feluriti, cupluri care isi ating mainile, mai rar, grupuri mai mari care au chef de o iesire tihnita si singuratici multumiti veniti la cafea si lucru. (citeste cronica)

5ba6be04559c5b0e8dd84d682abad9cf_view.jpg

Modelier, casa veseliei de pe Duzilor, unde gasesti burgeri gustosi si nu numai, e locul potrivit pentru niste timp cu tine. Casa care reprezinta Modelierul a devenit unul dintre localurile noastre dragi din oras, iar asta pentru atmosfera faina pe care am gasit-o aici, oamenii relaxati si mancarea buna. Va invitam sa-i pasiti pragul singurei ca o sa va simtiti minunat (citeste cronica)

3596b9ffe0f783c7cc689a181b66ec99_view.jpg

18088466.gif

Asa ca, daca sunteti reticenti la ideea de a iesi singuri, puteti sa incepeti cu oricare din aceste locuri si o sa inceapa sa va fie din ce in ce mai usor. Iar cand veti incepe sa va bucurati de libertatea pe care v-o ofera activitatea socialo-solitara o sa pasiti intr-o lume in care cheful vostru primeaza, fie ca e vorba de concerte, teatru, film, de ce bucatarie va e pofta sau cand si unde vreti sa iesiti la o bere. Enjoy!

tumblr_inline_mh1n0ko5GS1qd8bxp.gif

1 comentariu

Locuri de iesit in oras pentru animalul social self-sufficient
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera