Lista actualizata a localurilor din Bucuresti unde nu se fumeaza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Odata cu legea 349/2002, cea care interzice fumatul in spatii publice, multe localuri au renuntat la obiceiul de a-i mai primi pe fumatori. Totusi, multe dintre ele au avut grija sa amenajeze in afara barurilor locuri calduroase, unde amatorii tutunului pot savura o tigara, ce-i drept, nu tocmai cum probabil ar fi vrut.

Date fiind circumstantele, noi ne-am gandit sa actualizam cele doua liste pe care le-am facut de-a lungul timpului pentru nefumatori (10 locuri frumoase din Bucuresti unde nu se fumeaza si Locuri frumoase din Bucuresti unde nu se fumeaza (II)).

In cazul in care mai stiti si alte localuri unde fumatul a fost interzis, asteptam mesajele voastre in sectiunea de comentarii.

Lente (citeste cronica)

Localul din strada General Praporgescu numarul 31 este destinat exclusiv nefumatorilor. Celelalte locatii Lente au si spatii unde fumatorii pot sta de vorba cu prietenii lor.

Preturile sunt urmatoarele: espresso - 6 lei, cappuccino - 9 lei, latte machiatto - 12 lei, irish coffe - 17 lei, mocca - 13 lei, nut latte - 15 lei, ceai de diverse sortimente - 10 lei, mocktail-uri - 11 lei, suc proaspat - 12 lei, vinuri - pret aproximativ pentru o sticla - 75 lei, bauturi racoritoare - 7 lei, cocktail-urile aproximativ 20 lei, long drinks 16 lei si berea are pret cuprins intre 6 si 11 lei.

Energiea (citeste cronica)

Energiea a fost primul gastro-bar din Bucuresti care s-a aliniat normelor noii legi 349/2002 si a interzis fumatul la parter. Sus inca se fumeaza.

Cat despre preturi, ele sunt medii, asa cum ne-a obisnuit Centrul Vechi. Bere: Grolsch sticla 8 lei, draught 7 lei, Ursus Black 8 lei, iar un pahar de vin 12 lei. Un pahar de vodca costa intre 10 - 20 lei, shoturile intre 10 - 12 lei, un pahar de whiskey 12 - 25 lei. Bauturile racoritoare au preturi cuprinse intre 6 - 10 lei, ceaiurile costa 10 lei, cafeaua are preturi cuprinse intre 7 - 12 lei.

 

Modelier (citeste cronica)

Din ianuarie, si "casa burgerilor" Modelier a interzis fumatul, insa s-a gandit si la cei care vor sa stea la o tigara alaturi de amici.

Din 4 ianuarie (cand revenim dupa o scurta vacanta de sarbatori), scoatem fumul de tigara afara. Mai exact, in casa MODELiER nu se va mai fuma. Vom organiza un spatiu pentru fumatori afara, in curte, si vom lasa casa si oaspetii ei sa respire in voie. Speram ca aceasta initiativa sa va bucure plamanii, ochii si, implicit, si pe voi.

Coftale (citeste cronica)

Incepand cu anul nou se va simti doar mirosul de cafea proaspat macinata in cafenea de aceea se va putea fuma doar afara, asa suna anuntul celor de la Coftale.

Cafelele sunt intre 9 si 15 lei, iar specialitatile din cafea au preturi dupa cum urmeaza: bauturile calde sunt intre 12 si 14 lei, ceaiurile sunt 10 lei, fresh-urile sunt 14 lei, sucurile naturale 12, iar milkshake-urile sunt 15 lei. Berile sunt intre 10 (Nenea Iancu) si 14 lei, cocktailurile intre 19 si 22 lei, iar un pahar de vin este 15 lei.

Vacamuuu (citeste cronica)

Cei de la Vacamuuu au schimbat si ei politica fumatorilor, asa ca veti putea savura friptura preferata doar alaturi de o bautura buna.

Switch.eat (citeste cronica)

In localul de pe strada Horei nu se mai fumeaza inca de la inceputul luniii decembrie.

In ciuda amanarilor privind votarea legii anti-fumat Switch.Eat va deveni locatie 100% pentru nefumatori incepand cu data de 1 decembrie 2015. Totusi va exista un "fumoar" in fata locatiei la care vom incepe amenajarile astfel incat sa fie gata la data de 1 decembrie, spuneau atunci patronii.

Cafelele sunt intre 8 si 18 lei (Irish coffee), berea Nenea Iancu la draught este 8 lei, in rest, berile sunt intre 8 si 14 lei, sucurile sunt 8-11 lei, iar un pahar de vin e 8 lei.

M60 (citeste cronica)

Cafeneaua "clasei creative" de pe strada Mendeleev este destinata exclusiv nefumatorilor. Preturile variaza cam asa: 14 lei un pahar de vin, 8-9 lei o bere Zaganu (cea mai ieftina), 16 lei un cocktail, 10 lei o cafea.

 

Frudisiac (citeste cronica)

In cafeneaua cu design scandinav din Floreasca niciodata nu s-a simtit fumul de tigara, asa ca trebuie inclusa in lista noastra.

Cafeaua de origine, prajita in Stockholm si livrata la Frudisiac in termen de 3 zile de la prajire, se poate bea sub forma de espresso (8 lei), long black (10 lei), cappuccino (13 lei), latte (15 lei), flat white (16 lei) sau V60 (14 lei).

 

Pukka Tukka (citeste cronica)

Pukka Tukka este primul organic food bar din Bucuresti, asadar orice asociere cu tutunul nu isi are rostul.

Un mic dejun Pukka Tukka (oua, salam cu usturoi, emmentaler, rosii cherry,unt,bagheta cu seminte) costa 34 RON, iar cerealele cu lapte, 15 RON. Salatele au preturi cuprinse intre 29 si 44 RON, iar la gustari puteti opta pentru niste cartofi copti cu smantana (19 RON), sau branzeturi (39 RON).

Peter's Kitchen Bistro

Bistro-ul, situat pe strada Sperantei numarul 6, are ca specific bucataria englezeasca, dar abordeaza totodata si specialitati din bucataria internationala.
1 comentariu

Lista actualizata a localurilor din Bucuresti unde nu se fumeaza
OanaC
#1 -

Lista poate fi marita :)

Mai exista si alte locuri unde nu se fumeaza. Cum ar fi bistro-cafeneaua Therapy, zona Calea Victoriei, Str Sfintii Voievozi nr.60, prima cafenea terapeutica smoke&alcohol free de la noi :).

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera