Leonard Caffe - locul cochet si boem cu ceai delicios ascuns la Piata Unirii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu doar o zi inainte de Valentine's Day, am gasit un loc ascuns in mijlocul centrului - la Piata Victoriei. Habar nu avem cum de l-am ratat pana acum. Se numeste Leonard Caffe si e numai bun de o discutie intima, un ceai aromat la lumina calda de lampadar.

Cu detalii originale: fori puse printre boabe de cafea, rasnita ca pe vremuri, Enciclopedie chirurgucala in limba franceza, ceas turcoaz - Leonard Caffe e un mini wonderland in care te astepti in orice clipa sa apara iepurele grabit.

Atmosfera

Cu muzica la un volum mediu - jazzy, lounge, comandam un ceai Pina Colada in timp de o voce suava canta un cover dupa Sweet Dreams.

Tipa de la bar e plina de energie si ne recomanda niste ceaiuri care tocmai au ajuns si-s tare aromate.

Meniul e scris de mana si-are o pecete cu ceara. Brusc, nu se mai simtim in Bucuresti, a disparut toata agitatia.

Ce gasesti in meniu si cat costa

Espresso-ul porneste de la 6 lei, flat white 13 lei, ciocolata calda 13 lei, fresh portocale 13 lei, apa plata 5 lei, un cocktail alcoolic porneste de la 19 lei, ceaiurile pornesc de la 10 lei. Gasiti si bere artizanala cu apa pura de munte la 17 lei.

Ce am comandat si cum a fost

Cele 2 ceaiuri au fost excelente: aromate, aduse repede - preferatul nostru ramane Pina Colada pe care vi-l recomandam - costa 10 lei un ceainic (2 cani).

In vitrina ne fac cu ochiul niste negrese, dar incercam sa o lasam mai moale cu dulciurile in perioada asta, asa ca le facem niste poze si ne gandim sa le testam data viitoare pentru ca e clar ca vom reveni.

Suntem aici acum si scriem pe masura ce sorbim o gura de ceai fierbinte. Netul merge suficient de bine cat sa urcam pozele si sa dam publish.

In cateva momente vom inchide laptopul si vom deschide cartea, in timp ce oamenii din statie alearga sa prinda autobuzul. Pana la urma si treaba asta cu linistea e o chestiune de perspectiva. Depinde in ce directie alegi sa te uiti.

Asa ca daca vreti o evadare in centrul Bucurestiului, stiti unde sa veniti.

Playlistul continua cu Don't speak de la No Doubt.

Mai multe poze aici.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera