Leonard Caffe - locul cochet si boem cu ceai delicios ascuns la Piata Unirii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu doar o zi inainte de Valentine's Day, am gasit un loc ascuns in mijlocul centrului - la Piata Victoriei. Habar nu avem cum de l-am ratat pana acum. Se numeste Leonard Caffe si e numai bun de o discutie intima, un ceai aromat la lumina calda de lampadar.

Cu detalii originale: fori puse printre boabe de cafea, rasnita ca pe vremuri, Enciclopedie chirurgucala in limba franceza, ceas turcoaz - Leonard Caffe e un mini wonderland in care te astepti in orice clipa sa apara iepurele grabit.

Atmosfera

Cu muzica la un volum mediu - jazzy, lounge, comandam un ceai Pina Colada in timp de o voce suava canta un cover dupa Sweet Dreams.

Tipa de la bar e plina de energie si ne recomanda niste ceaiuri care tocmai au ajuns si-s tare aromate.

Meniul e scris de mana si-are o pecete cu ceara. Brusc, nu se mai simtim in Bucuresti, a disparut toata agitatia.

Ce gasesti in meniu si cat costa

Espresso-ul porneste de la 6 lei, flat white 13 lei, ciocolata calda 13 lei, fresh portocale 13 lei, apa plata 5 lei, un cocktail alcoolic porneste de la 19 lei, ceaiurile pornesc de la 10 lei. Gasiti si bere artizanala cu apa pura de munte la 17 lei.

Ce am comandat si cum a fost

Cele 2 ceaiuri au fost excelente: aromate, aduse repede - preferatul nostru ramane Pina Colada pe care vi-l recomandam - costa 10 lei un ceainic (2 cani).

In vitrina ne fac cu ochiul niste negrese, dar incercam sa o lasam mai moale cu dulciurile in perioada asta, asa ca le facem niste poze si ne gandim sa le testam data viitoare pentru ca e clar ca vom reveni.

Suntem aici acum si scriem pe masura ce sorbim o gura de ceai fierbinte. Netul merge suficient de bine cat sa urcam pozele si sa dam publish.

In cateva momente vom inchide laptopul si vom deschide cartea, in timp ce oamenii din statie alearga sa prinda autobuzul. Pana la urma si treaba asta cu linistea e o chestiune de perspectiva. Depinde in ce directie alegi sa te uiti.

Asa ca daca vreti o evadare in centrul Bucurestiului, stiti unde sa veniti.

Playlistul continua cu Don't speak de la No Doubt.

Mai multe poze aici.

1 comentariu

Leonard Caffe - locul cochet si boem cu ceai delocios ascuns la Piata Unirii
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera