La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal de unde vezi tot Bucurestiul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu o sa va recomandam sa mergeti la o intalnire La Paispe sau sa iesiti aici la pranz, dar daca sunteti prin zona, cu bani putin in buzunar sau pur si simplu vreti sa admirati Bucurestiul de la inaltime, puteti incerca cantina de la ultimul etaj al spitalului Municipal, o sa fie memorabil...

Sa ajungi aici este o adevarata aventura. Ca sa iei liftul trebuie sa astepti la coada si cum erau persoane care aveau mai multa nevoie de lift decat noi, am ales sa urcam pe scari... 14 etaje. Insa, dupa ce am urcat sutele de trepte printre pacienti si doctori care isi fumeaza aici plamanii, desi peste tot erau semne cu FUMATUL INTERZIS, am avut parte de o surpriza: scarile se opreau la etajul 13. 

Dupa ce am bajbait pe coriodoarele spitalului, doi pacienti ne-au indreptat spre scarile de evacuare, care duceau pe Municipal. Victorie!

La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal

Fiind vorba despre cantina unui spital, ne asteptam ca totul sa fie curat, imaculat, dezinfectat, aseptic... Fiind vorba despre Romania, ne-am dat seama repede ca am fost fraieri sa ne gandim ca o sa dam peste altceva decat ceea ce puteti vedea si voi in poze: mizerie, gunoaie, un spatiu murdar si in paragina. Trebuie sa recunoastem ca ne-am simtit un pic ca in Centrul Vechi.

La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal

N-am avut curaj sa luam masa aici, am baut doar o bere fara alcool (5 lei), insa am vazut multi doctori mancand aici. Deci, e safe, probabil.

Fiind vorba despre o cantina de stat, preturile sunt mici, mancarea nu chiar cea mai sanatoasa, calitatea indoielnica si locul teleportat din anii '80, cu tot cu personal.

Cateva preturi ca sa va faceti o idee: piept de pui 7 lei, cotlet de porc la gratar 9 lei, pizza 13-15 lei, o prajitura 4 lei.

La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal La Paispe - cantina de pe spitalul Municipal

In schimb, privelistea este minunata. Aici te simti chiar in mijlocul Bucurestiului, in buricul targului, si ai impresia ca de pe terasa Municipalului poti vedea tot orasul.

Asa cum spuneam si la inceput, nu va recomandam sa luati masa aici, ci doar sa veniti sa vedeti cum se vede totul de aici. 

Vezi mai multe poze de la La Paispe - terasa de pe spitalul Municipal

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera