La Mia Musica, restaurantul care iti motiveaza atat gustul cat si auzul (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de Ristorante La Mia Musica

Gurmanzii si melomanii din Bucuresti pot sa isi satisfaca papilele gustative si auzul la noul restaurant La Mia Musica, unde serile sunt cu muzica live si nu numai.

La Mia Musica este stilat cat sa te simti seducator, confortabil cat sa ai succes in intalnirile de afaceri si placut surprinzator cat sa te simti deosebit.In Bucurestiul viu si mereu in cautare de nou si de ”altfel”, La Mia Musica Ristorante este acel loc al capriciilor de gust si sunet in care ai de ales intre seri de jazz, de cafe concert, blues sau rock, stand-up comedy sau magic show... deseori asortate cu concerte live, cu grija alese pentru clienti pretentiosi.

Incantat sa ofere gust timpului petrecut aici, Chef este argentinianul Emiliano Matias D'Alessandro!

Va puteti delecta cu calamari fritti in pastela (30 lei), frutti de mare al ferro (80 lei), vitello tonnato (32 lei), salate (aproximativ 25 lei), supe (aproximativ 10 lei), paste si alte delicii. Mai multe detalii despre meniu si preturi gasiti aici.

Restaurantul la Mia Musica are si sala de evenimente pentru momentele speciale pe care vreti sa le sarbatoriti alaturi de cei dragi si prieteni.

Concluzia este ca veti gasi mancare buna, evenimente artistice, concerte unplugged pentru bon appetit La Mia Musica, care se afla pe Splaiul Independentei 290 (zona podului nou Basarab).

Puteti face rezervari la numarul de telefon 0732.007.801.

1 comentariu

La Mia Musica, restaurantul care iti satisface papilele gustative si auzul
Diana
#1 -

Comentariu nou

Am ajuns intamplator la acest restaurant, nestiind ca exista, intr-o dupa amiaza cu gasca. Mancarea a fost bunicica, tinand cont ca suntem in Romania, deoarece comparand cu bucataria veritabila italieneasca, as putea spune ca e chiar mediocra... Locuri de parcare, ceea ce este super, insa din cate imi amintesc acolo era un spatiu verde (offf). Ce nu mi-a prea placut a fost atmosfera care lasa de dorit, probabil si pentru ca eram cam singurii clienti. Preturi acceptabile si promisiuni de concerte. Nu sunt sigura daca am sa revin, poate daca vreodata voi mai fi prin zona.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera