La ce evenimente poti merge in Bucuresti de 14 februarie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

14 februarie, aceasta sarbatoare importata si deloc originala in Romania, a devenit foarte populara la noi in tara, ba chiar a luat din glorie dragului Dragobete.

Cu toate astea, sunt multi cei care aleg Ziua Indragostitilor pentru a-si arata iubirea (desi, frumos ar fi ca iubirea sa fie aratata cu fiecare ocazie, si nu doar de sarbatori).

Daca si voi sunteti interesati in a face ceva special cu persoana iubita, sa stiti ca am facut o lista cu evenimentele cool care se intampla in Bucuresti pe 14 februarie.

Ramane sa va alegeti voi favoritul. PS: Daca sunteti single, atunci puteti sa va luati gasca de prieteni in oras, nu e nicio problema.

Concert Amor em Paz - Luiza Zan, Istvan Gyarfas la ArCub

Seria de concerte Jazzaj la ARCUB reincepe sambata, 14 februarie, la ora 20.00, cu concertul Amor em Paz, sustinut de Luiza Zan (voce si percutii) si István Gyárfás (chitara).

Definita ca pasionala si tandra, muzica celor doi artisti va celebra Ziua Internationala a Indragostitilor alaturi de publicul bucurestean iubitor de jazz.

Pasion de arrabal - concert de muzica sud americana cu Ioana Ernea si Alexandru Nuca in La Un Ceai

La Un Ceai va asteapta cu ritmuri "caliente", sa petreceti o seara calda cu muzica buna. Concertul incepe la 20:00, iar pretul unui bilet este de 25 lei.

Concert Gringo in love A.G. Weinberger la Green Hours

Concertul acustic Gringo is love te poartă in atmosfera si povestile temelor muzicale ce apartin anilor '20, '30 si pana astazi, din care nu lipsesc si piesele proprii, cele mai noi ganduri-sonore ale artistului.

Anti Valentine's Party - ZOB, Niste Baieti, DJ Hefe - Coma

Club Fabrica va organiza traditionalul Anti Valentine’s Day Party.

Printre cei care au confirmat ca sustin anticonsumerismul aferent evenimentului de import se numara trupele: ZOB, Niste Baieti, Damage Case, Just Another Lie, Brute si Andrei si DJ Hefe (Coma).

Concert Swollen Members in Colectiv

Trupa din Vancouver va concerta pentru prima oara in Romania intr-un eveniment organizat de Realbboys la Colectiv.

Organizatorii reamintesc faptul ca biletele costa 40 de lei doar pana in ziua evenimentului, la intrare acestea putand fi achizitionate, in masura disponibilitatii, la pretul de 60 dei (o bautura inclusa).

Partizan Acustic - Artan si Suedezu' la Clubul Taranului Roman

Povesti despre oameni, cu oameni, povesti despre realitatea in care traim, adresate celor inteligenti si curiosi.

Doi partizani, prieteni si muzicieni cu state vechi in muzica rock romaneasca ne aduc cele mai bune melodii Partizan, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita .

Concert Firma la Control

Firma va invita intr-o calatorie vizuala, un eveniment video mash-up care parcurge arhiva pionerilor rock-ului alternativ romanesc si culmineaza cu proiectia noului lor clip: Doua Suflete.

Spectacolul Secvente si profile la Centrul National al Dansului Bucuresti

In regia si coregrafia lui Florin Fieroiu, cu un text de Farid Fairuz (proiectat), pe muzica lui Vlaicu Golcea si scenografia Cristinei Milea - are un mesaj concret, ci expune foarte multe idei, dezbatandu-le intr-un context non-narativ, chiar aleator.

Piesa de teatru Disco Love la Godot Cafe

Disco Love prezinta o aventura disco despre eliberare, frustrare si eterna cautare a sufletului pereche.

Presteaza: o starleta turbata, o virgina de 30 de ani, un Don Juan mic dar eficient si un cuplu casatorit, cu un copil care nu apare in spectacol, blazat si distant.

Piesa Reflection by Lightwave Theatre la Mignon

O femeie si un barbat isi traiesc a doua tinerete in gradina casei, incercand sa treaca peste experienta care i-a instrainat.

Suferinta prezentului reanvie bucuria trecutului. Papusi in marime naturala.


Sursa foto

PS2: Nu uitati ca va avea loc si premiera mult asteptatului film Fifty Shades of Grey ;)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera