KLANdestin, sky bar-ul care nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne plac restaurantele si terasele la intalntime, that's for sure. Suntem mereu in cautare de locuri noi de unde putem admira Bucurestiul de sus. O cititoare ne-a recomandat KLANdestin, o terasa situata la etajul 2 al Galeriilor Titan, cu priveliste asupra parcului IOR. Nu puteam s-o ratam.

Atmosfera

Privelistea este superba, mai ales cand apune soarele. Ne-am simtit ca pe o terasa de pe malul marii. Decorul nu este pretentios. Fotolii si canapele din ratan, mese joase si cateva scaune de bar. 

Meniu

Meniul KLANdestin contine salate, burgeri (pui, vita, cheeseburger vita, mega cheeseburger, quesadilla), supe, feluri principale (ceafa de porc, coaste de porc, piept de pui la gratar, snitel pui, somon la gratar, tigaie picanta pui cu orez), paste, pizza si desert.

Preturile sunt decente. Pizza intre 19 si 22 lei, snitel de pui la 19 lei, burger de pui la 18 lei si de vita la 20. Bauturile carbogazoase sunt 6 lei, freshurile intre 12 si 16 lei, cidru 7 lei, cafeaua intre 7 si 14 lei si berea intre 7 si 12 lei. 

 

Ce am comandat si cum a fost

Noi ne-am comandat un burger de pui (18 lei), o portie de quesadilla (18 lei), un Heineken (8 lei) si un Pepsi (6 lei). 

Conform meniului, burgerul contine piept de pui, chifle hamburger, maioneza, varza, morcov, bacon, ketchup, mozzarella, menta, usturoi si cartofi prajiti. Pieptul de pui este de fapt un snitel ars, subtire cat o foaie de ceapa. Baconul e de fapt niste sunca ieftina. Practic, am platit 18 lei pentru un munte de cartofi prajiti si varza. 

Nici quesadilla nu a salvat situatia. Putine ingrediente fara niciun gust. 

Am plecat dezamagiti si flamanzi. 

Concluzie

KLANdestin este un loc potrivit pentru o intalnire impromtu cu prietenii la o bere, dupa o plimbare prin IOR. Merita sa savurati o cafea sau un cocktail aici, de dragul privelistii. La mancare spunem pas. 

Album foto

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera