JOINt For Freedom - cea mai recenta dezamagire din Centrul Vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Adevarul este ca nu am mai mers de ceva vreme intr-un loc despre care sa nu gasim mai nimic de laudat. Dar trebuia sa o traim si pe asta, in Centrul Vechi, pe strada Franceza la JOINt For Freedom - proaspat deschis.

Inainte sa intram in detalii, vrem sa mai atragem atentia asupra unui aspect indelung discutat prin redactie in ultima vreme: de ce va incapatanati sa deschideti locuri cand nu aveti totul pus la punct? "Las' ca vedem noi pe parcurs si ne ajustam" nu e tocmai o bila alba pentru clientii pe care risti sa ii pierzi pentru totdeauna.

Atmosfera

Cand am auzit numele JOINt For Freedom ne asteptam la o atmosfera anume care sa te imbie la deconectare de la cotidian, mai ales ca au si scris pe pagina lor de facebook.

"JOINt" nu se refera si nu promoveaza consumul de droguri! Daca asta ne doream, ne-am fi numit pur si simplu "Spliff". Jocul de cuvinte vine de la expresia americana " this place is a joint" ce se referea la un bar pe care toti il considerau " nasol" dar, in cele din urma, tot acolo ajungeau. " for freedom" a fost adaugat pentru a aminti oamenilor ca trebuie sa ne mai relaxam, fiind captivi in rutina de zi cu zi.

Noi va propunem sa va luati o ora in care sa beti ceva, sa vorbiti, sa radeti, sa va scoateti pantofii ca acasa sau sa faceti ce vreti voi; noi va asiguram o gama larga de cocktailuri colorate, preparate fresh si voie buna!

Cat despre ce am gasit la fata locului - puteti vedea in poze. Muzica era data incet, aveau un playlist electro. La un moment dat a venit o gasca de liceeni care s-a dus la subsol sa joace mima.

Decorul e interesant, are potential sa creeze povesti frumoase. La subsol inca miroase a igrasie.

Ce gasesti in meniu

Meniul nu este inca gata, asa ca am putut vedea doar bauturile: frappe 14 lei, limonada 14 lei, sticla de vin de la 75 de lei, berea 9 lei.

Dar mancare aveti?

Avem salata greceasca, de pui, club sandwich.

Nu aveti un meniu de mancare?

Nu. Pai vi le zic eu, ce mai aveti nevoie de meniu?

Am ignorat tonul (...) si am mers mai departe cu comanda. Suntem la Joint for Freedom, nu avem voie sa ne enervam.

Cum e cafeaua casei - Joint for freedom?

Pai...e cafea normala.

Dar de ce costa 14 lei, are ceva special, ce contine?

Nu are nimic. E cafea normala. Doar se numeste asa - Joint for freedom ca asta e numele locului.

Fazan. N-am mai zis nimic.

Ce am comandat & Servirea

Un frappe, o limonada cu menta si apa plata + miere, club sandwich, salata greceasca.

Comanda a venit repede. Marimea portiilor dezamagitoare. Gustul...la fel de dezamagitor. Mai precis:

Club Sandwichul era sec si cu putine ingrediente, o urma de pui, o urma de bacon, fara vreun sos care sa inchege compozitia, de ti se oprea, la propriu in gat. Noroc ca era limonada aia aproape de mai puteai sa iei o gura.

Salata greceasca a fost putina si cu nimic speciala. Nu ca ne asteptam la cine stie ce, si am fi fost dispusi sa zicem Hai, o salata e o salata, niste legume aruncate acolo in bol, sa fim rezonabili. Asta pana am primit nota de plata si am vazut cat ne-a costat distractia.

Club Sandwich - 23 lei, Salata Greceasca - 19 lei.

Cu cateva zile in urma, mancasem 2 persoane cu 50 de lei la Hanul lui Manuc si felul 1 si felul 2 - absolut delicioase (apropo, au o oferta foarte buna de pranz).

Ca sa mai indulcim situatia, frappe-ul cu ceva sirop de fructe de padure a fost bun, suficient de dulce si cu o textura placuta.

Concluzia

Am inteles ca la JOINt for Freedom au loc tot felul de evenimente, dezbateri, concerte precum: Live Acoustic Night, Karaoke, dezbateri moderate de Robert Turcescu cu diversi invitati. Suna interesant, ne amintesc de serile din Club A de pe vremuri organizate de Facultatea de Jurnalism.

Per total, experienta noastra la JOINt for FReedom nu a fost de asa natura incat sa ne dorim sa revenim caci, inca, nu ii gasim un specific. Stiti voi, acel element care sa il scoata din bulucul Centrului Vechi si sa il aduca in topul agendei noastre. Insa speram ca dupa aceasta cronica lucrurile sa se imbunatateasca.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera