Jacques Pot - localul boem de pe Sborului cu muzica buna si atmosfera vintage

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primitor, muzica buna, centru. Parca deja vreti sa dati o fuga, nu?

Vorbim despre Jacques Pot, barul cu o atmosfera boema de pe Sborului numarul 2, care pe vremuri era cunoscut ca fiind localul unde se aduna cele mai "cool" pisici ale orasului: Cool Cat.

Jacques Pot ne-a adus putin aminte de Dianei 4, mai ales datorita casei in care isi desfasoara activitatea. O casa veche, decorata cu tot felul de elemente retro, care fac din local un pub numai bun pentru o seara cu prietenii. E un amestec "nou-vechi", "modern-vintage", care prinde din ce in ce mai bine in localurile din Bucuresti. Si care, trebuie sa recunoaste, da foarte bine.

 

Felinare pe post de lustra, sobe care si-au pastrat aerul timpului si, ce ne-a placut cel mai mult, o groaza de tablouri reprezentant tot felul de scene: de la momentul celebru din Psycho pana la bufnite sau astronauti.

Singurul lucru de care ne pare rau e ca am nimerit aici intr-o zi ploioasa de toamna, si nu vara, cand terasa e plina de paleti colorati si lumini calde. Dar va lasam cu o amintire a verii trecute.


Sursa foto

Meniul contine doar bauturi, iar preturile sunt obisnuite pentru un astfel de local: Zaganu (varianta blonda, dar si cea bruna) 8 lei,  cocktailuri in jur de 12 lei (Lime Sorbetto merita incercat!) sau cafele intre 7 si 10 lei.

Baietii de la Jacques Pot sunt foarte simpatici, asa ca va puteti gasi cu usurinta un partener de conversatie stand la bar.

Trebuie sa mai stiti ca, fiind un local alternativ, la Jacques Pot au loc petreceri sau evenimente care seamana foarte mult (spunem noi) ca atmosfera cu cele din Control.

Asadar, dragi iubitori ai locurilor linistite si carismatice in acelasi timp, va invitam sa dati o fuga pe Sborului numarul 2 pentru muzica buna, vibe placut si, fiind aproape iarna, un vin fiert aromat.

 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera