Intre clasic si cool: O lista de localuri de imblanzit parintii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca in cazul vostru, zicala, aschia nu sare departe de trunchi e cat se poate de corecta, inseamna ca aveti niste parinti fasneti si nestatornici, care vor tot timpul sa faca ceva.

Fie ca sunteti din provincie sau din Bucuresti, exista ocazii cand vreti sa faceti un bonding parental in afara cuibului. Noi am incercat de cateva ori sa ne ducem parintii in locurile alternative de iesit, dar pentru fiecare e existat cate un contra de tipul parca as bea in casa bunicii, parca as bea in curtea cuiva, miroase a mucegai si alte comentarii din aceasta sfera.

Asa ca ne-am hotarat sa stam de vorba cu parintii Metropotam, sa vedem unde ar fi ei fericiti sa mearga, ca sa va oferim sansa, macar voua, de a avea raspunsul corect la intrebarea "si..unde mergem?".

Cool_Mom.gif

*Bazat pe recomandari reale.

Terasa Monteoru

pentru ca ca e flower-power cu o fatada clasica

Accesul pe terasa se face prin partea stanga a cladirii, printr-un culoar ingust, care se termina printr-o explozie de verdeata. Locul este destul de incapator, dotat cu multe masute de patru persoane, dar si cu spatii mai generoase pentru grupurile mai mari, cu canapele si mese improvizate din paleti. Servirea este prietenoasa, amabila si atenta, iar atmosfera este relaxata si placuta - pentru un moment o sa uiti ca esti la o aruncatura de bat de una dintre cele mai aglomerate artere din Bucuresti.Avand in vedere ca este o terasa umbrita de copaci inalti si de multa verdeata, gradina de vara Monteoru va fi la mare cautare in zilele calduroase, dar si pentru faptul ca este un loc foarte frumos si plin de istorie din Bucuresti. (citeste cronica)

Hanu lu' Manuc si Hanul Berarilor

pentru ca imi amintesc de studentie si sunt etno-bio-autentice

Hanu' lui Manuc are peste 200 de ani si a fost construit pe terenul apartinand fostei Curti Domnesti la inceputul secolului 19 de catre Manuc Mirzaian, negustor armean, dragoman si bei al Moldovei. Locul este unul cu traditie in Bucuresti si trebuie sa recunoastem ca a rezistat cu brio schimbarilor vremii, chiar daca evolutia societatii l-a determinat sa-si schimbe pe alocuri imaginea.(citeste cronica)

 

74.gif

Journey Pub

pentru ca e exotic si-ti suplinesti dorinta de a a avea experiente cu tot felul de bauturi in jungla peruviana

cool-dad.gif

Se stie ca nu ne entuziasmam prea usor, insa de cum am pus piciorul in Journey Pub, situat in statia autobuzului 300 de la Ateneu, am spus "Uaaau". Pub-ul este unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti si cat timp veti sta acolo, veti avea senzatia ca sunteti intr-o poveste despre calatorii si aventuri.(citeste cronica)

Gradina Carturesti Verona

pentru ca stii ca la baza e o intelectuala chiar daca astepti de la ea doar sarmale si housekeeping

Aflata in spatele Carturestiului mare, de pe Arthur Verona, Gradina Verona este o oaza de verdeata si o terasa foarte frumoasa, placuta si racoroasa. Muzica este intotdeauna tinuta la un nivel decent si se potriveste cu terasa si cu majoritatea oamenilor care vin aici: chillout, acid jazz, lounge. (citeste cronica)

giphy__2_.gif

Terasa Cercul Militar

pentru ca e in buricul Bucurestiului, are un view splendid, dar e retro ca servire si-ti alimentezi nostalgiile

Localul si-a pastrat izul comunist si aerul vremurilor trecute - inca se canta romaneste, sau blues, sau orchestra. Inca vezi chelneri oldschool si decor desuet. E o atractie pentru turisti, si nu numai. Se mananca ieftin si daca vrei o experienta inedita intr-o seara sau o bere in buricul targului intr-o zi torida de vara, atunci va invitam sa-i treceti pragul.

giphy__1_.gif

La Mama Ateneu

pentru ca are o terasa frumoasa, intr-o zona aparte a orasului

Muzica placuta, de lounge, un jazz usor la un nivel ideal; chelnerul corect si amabil. Toaletele curate, preturile acceptabile, meniu variat (romanesc), timp de asteptare moderat la masa - nu garantam totusi pentru orele de varf. Pastreaza buna traditie, pe care ar trebui sa o imprumute si alte restaurante, de a avea la majoritatea felurilor de mancare atat portii mari, cat si portii mici.

 

tumblr_inline_mo7dmmDlMp1qz4rgp.gif


 

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera