Have a cigar - o gradina perfecta de vara si un loc urban cu mancare buna si preturi ok

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prima oara am descoperit Have a cigar la inceput de 2013, cand era localizat la doi pasi de Universitate si la trei pasi de Piata Romana (pe strada Vasile Conta nr. 18).

Ne-a placut conceptul, inspirat de piesa omonima de la Pink Floyd, si a devenit rapid unul din locurile unde mergeam cu mare placere de fiecare data.

De ceva vreme, Have a Cigar s-a mutat pe strada Dianei, si desi am fost de multe ori, nu i-am facut niciodata cronica.

Barul si-a pastrat aceeasi inspiratie muzicala, are un interior spatios si decorat oldshool, insa pe noi ne-a atras terasa.

Am considerat-o perfecta pentru zilele calduroase, inconjurata de verdeata, spatioasa, avand atat mese, cat si canapele, unde puteti veni cu cei dragi.

E un sentiment tare placut si relaxant, lumea care vine e cool, iar chelnerii sunt prietenosi si se misca repede.

Meniul

Meniul este destul de variant, iar preturile ok. O sticla de cidru este intre 10 si 13 lei, iar un pahar de vin este 12 lei. Noi recomandam vinul casei (in variantele alb, rosu, rose) la 8 lei paharul, 12 lei carafa, si 18 lei un litru de vin. E foarte gustos!

Cafelele sunt intre 7 si 13 lei, iar berea la fel. Au si reduceri de stundeti chiar, de luni pana vineri, pana la ora 17:00.

In ceea ce priveste mancarea - au tot felul de snack-uri (nachos, cartofi copti sau prajiti) cu preturi intre 7 si 12 lei. Salatele sunt 18-24 lei, iar pastele ajung pana la 20 lei.

Au si burgeri, la 26 si 27 lei. Exista si sectiunea de meniuri italiene cu bruschete, paste si un pahar de vin sau apa la 25 si 28 lei.

Intreg meniul il puteti vedea aici.

Ce ne-am comandat

Noi ne-am luat meniul Roman Holiday (25 lei) - cu bruschete, paste alla Norma si un pahar de rose. Am incercat si un sandvici Handsome Pggy Jr cu Cheddar Cheese si cartofi la cuptor (17 lei).

Toate preparatele au venit in portii generoase, au fost proaspete si gustoase. O mancare buna, ideala pentru a-ti potoli foamea.

Concluzie

Noua ne place la Have a cigar si mai mult ca sigur vom reveni. Muzica buna, vibe pozitiv, atmosfera chill - unul din locurile unde mai mult ca sigur ne vom petrece multe seri de vara.

Asteptam si de la voi pareri, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera