Hai la RECOLTA URBANA Appletone Party!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol prezentat de Strongbow.

Weekendul asta, daca nu stiti ce sa alegeti dintre evenimentele din Bucuresti, va invitam la o Recolta Urbana. Mai precis, la Recolta Urbana Appletone Party, un festival al cidrurilor gandit in jurul ideii de sarbatoare, culesul merelor, buna dispozitie.

Recolta Urbana are loc la Urban by Nature Secret Sport intr-un spatiu neconventional in natura, pe marginea lacului Straulesti, sambata dupa amiaza, dupa ora 4. Urban by Nature Secret Sport este un spatiu alternativ in care muzica, activarile de brand si natura joaca rolul principal.

Va fi si muzica - in premiera in Romania - la festival vor concerta duo-ul suedez de synthpop Kate Boy si BreakBot & Irfane. De asemenea, alaturi de ei se vor afla artistii romani Moonlight Breakfast si DJ Rammon.

Evenimentul va fi prezentat de Bogdan Serban (Radio Guerrilla), iar printre fotografii care vor imortaliza momentele evenimentului se numara si Cristian Vasile (Igu/Bucuresti Optimist).

Si pentru ca nici un festival nu este complet fara o atenta selectie a food vendorilor, aici vor perfoma culinar: Meat Busters, Arrosticini, ZA German Wurstwagen, Delicii pe Roti si I, Bubble Waffle.

Hai la RECOLTA URBANA Appletone Party!


Si pentru ca suntem directi interesati de reciclare si colectare selectiva, tot acolo veti gasi un spatiu Eco Value in care se pot colecta selectiv deseurile rezultate pe parcursul festivalului, iar invitatii primesc obiecte realizate cu ajutorul unui printer 3D.

Pe langa distractie, pentru ca este un festival al cidrurilor, invitatii vor putea interactiona cu instalatia de cider making, unde pot afla live cum se fabrica cidrul: de la zdrobirea si diferitelor soiuri de mere folosite in fabricarea cidrului si pana la imbuteliere si degustare.

Portofoliul de cidru HEINEKEN reuneste in prezent urmatoarele branduri de cidru: Strongbow (lansat pe piata acum 2 ani, brandul care a deschis de altfel categoria de cidru in Romania), Old Mout, Blind Pig, Cidru Mandru, Livada Secreta si Stassen.

Hai la RECOLTA URBANA Appletone Party!

Daca te-am convins, sigur ne vedem acolo. Tine minte, sambata, dupa 4, la amiaza, Recolta Urbana la Urban by Nature Secret Sport, pe margine lacului Straulesti. Adresa exact: strada Straulesti numarul 2, Bucuresti.

Poti sa intri doar pe baza unei bratari speciale, pe care o poti obtine de la Gradina Floreasca sau prin intermediul Nuit Sociale.

Online, poti urmari # oficiale -  #appletoneparty2017 #recoltaurbana #urbanbynature #strongbow #cider
1 comentariu

Hai la RECOLTA URBANA Appletone Party!
Andreea Randasu
#1 -

Un eveniment excelent pentru weekend

Felicitari pentru eveniment si pentru initiativa de colectare si reciclare selectiva a deseurilor produse in acest spatiu. Am vazut in Austria la un eveniment asemenator cateva recipiente mari de forma unei sticle pet, asemanatoare cu aceasta: http://www.cosuri-pubele.ro/recipient-colectare-selectiva-sticle-pet-132l.html si care erau in permanenta pline cu sticle pet, semn ca a fost respectata solicitarea de a colecta deseurile tip pet. Sa speram ca acest sistem de colectare-reciclare selectiva va avea succes la acest eveniment.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera