Gradina de vara Eden - cea mai mare si verde terasa din centrul Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Gradina de vara Eden a implinit un an. Am fost acolo la deschidere si ne-a placut mult. Intre timp s-au mai schimbat unele lucruri, asa ca ne-am zis ca nu ar strica sa va aratam si sa va povestim cum s-a transformat in timp acest colt de rai.

In primul rand, asa cum o sa puteti vedea si din poze, a devenit uriasa, ne hazardam sa spunem (fara masuratori exacte) ca este cea mai mare din centrul Bucurestiului. Cu toate acestea, in serile din week-end nu gasesti loc...

Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

Este si cea mai verde terasa, avand aspectul de labirint printr-o padurice. Acest lucru mai inseamna un lucru: tantari, multi tantari! Intr-o seara noi am cerut Autan de la bar si ni s-a dat, dar s-ar putea sa nu fiti atat de norocosi.

Mai tineti minte ca fix la intrare, in stanga "tunelului verde", calea de acces pe terasa, se afla o groapa mare? Ei bine, s-a facut terasa si in aceasta. Arata foate cool, iar noaptea se aprind si beculetele, asa ca arata si mai bine dupa lasarea intunericului.

 Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

In partea din stanga a terasei, cat vezi cu ochii, printre copaci, sunt numai mese si mese. Tot acolo s-au mutat si mesele de ping pong, iar in spatele barului s-a mai deschis o zona, unde se afla si niste canapele... tot printre copaci.

Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

In fiecare noua zona s-a deschis si cate un bar, pentru a facilita accesul la bautura. Din pacate, nu s-a facilitat si accesul la toaleta. Pentru acest lucru trebuie sa te duci tot pana inauntrul "palatului". Sau poate mai exista o toaleta ascunsa pe undeva prin padure si nu am gasit-o noi. Sa ne spuneti daca e asa.

Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

De asemenea, s-a mai deschis si o intrare, cea de pe strada Banului.

Locul arata foarte misto, insa are cateva minusuri. Unul ar fie cel de mai sus: toaletele. E inacceptabil ca la o terasa atat de mare sa ai doar atat de putine toalete. Daca stai in zona din spatele barului iti ia o vesnicie sa te duci, sa stai la coada si sa te intorci. Ai facut terasa mai mare, mai pune o toaleta undeva.

Preturile sunt destul de piperate. Pe doua beri am dat 28 de lei. Nu le-am ales pe cele mai ieftine, pentru ca sa dai 8 lei pe o Harghita ni se pare o bataie de joc. Am luat un Edelweiss si un Paulaner, 14 lei fiecare - cele mai decente avand in vedere raportul calitate - pret. Alte beri romanesti, nu de import, se apropie ca pret: Silva 9 lei, Ciuc 8 lei... de Harghita v-am mai zis.

Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

Sticlele de vin sunt 60 - 70 de lei, cocktailurile sunt 18 lei, racoritoarele 7 lei etc. 

Exista si mancare de la Fru Fru: sandvisuri 12 lei, salate 15 lei, deserturi 5 - 8 lei.

Serviciile lasa si ele de dorit, iar la acest capitol am auzit destule povesti si unele ni s-au intamplat si noua. Dar aici depinde peste cine dai, e un joc de noroc.  Uneori am avut norocul sa dam peste barmani amabili si prietenosi, alteori peste unii sictiriti si acri de-ti taie pofta de a mai ramane pe terasa.

Gradina Eden, revizitata in 2014 Gradina Eden, revizitata in 2014

Un alt lucru care nu ne place este lipsa bonului fiscal... o practica tot mai des intalnita in barurile si terasele din Bucuresti. Daca nu sunteti sensibili la acest subiect, nu o sa va deranjeze.

Vezi mai multe poze din Gradina de vara Eden - ce mai mare si mai verde terasa din Bucuresti

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera