Fast Food Zen, nostalgia Harbin intr-un restaurant aproape parasit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Multa lume zicea ca Harbin era cel mai bun restaurant chinezesc din Bucuresti. Noi am fost intotdeauna fani, am apreciat portiile mari si preturile decente, consecventa calitatii si look-ul restaurantului - exotic de dubiosel (citeste cronica).

Intre timp, retaurantul Harbin nu mai exista, dar aparent a fost rebranduit ca Fast Food Zen, sau cel putin acolo s-a mutat staff-ul, pe bulevardul Pache Protopopescu.

De data asta e nevoie de mult thinking outside the box ca noul spatiu sa functioneze ca "exotic", chiar si ca "potrivit pentru mancat", e destul de complicat sa asociezi un loc cu look de fast food de liceu din provincie, in care rasuna Kiss TV cu bucataria chinezeasca.

Ne-am entuziasmat cand am citit despre promotia la 18 lei orez + doua preparate la alegere, dar in realitate nu exista de fapt nicio mancare pregatita, pentru ca, din pacate nu e nimeni in restaurant.

Ne-am luat supa iute-acrisoara si supa de pui cu ciuperci 7 lei fiecare, au fost bune, dar prea putin condimentate, portii suficiente, am apreciat ca au fost foarte bogate in ingrediente.

Vita pe plita incinsa 18 lei, cu siguranta recomandarea noastra din meniu.

Noodles cu vita, foarte buni 10 lei si orez cu legume 6 lei, recomandam orezul simplu, legumele erau deshidratate si nu dadeau orezului un gust placut.

Pachetele de primavara din pacate nu mai exista in noul meniu.

Mancarea a fost satisfacatoare, dar atmosfera ne-a amortit papilele gustative si nu ne-a ajutat in niciun fel experienta culinara, apoi Kiss TV si doamna care gatea, plasata intruziv de aproape ne-au scos complet din tripul chinezesc.

Ramanem incredibil de nostalgici pentru Restaurantul Harbin si putem sa recomandam fast Food Zen doar ca take away, desi e greu, cand ajungi acolo, sa nu pui la indoiala putin prospetimea ingredientelor prin faptul ca e atat de gol. Asa ca, daca sunteti prin zona si aveti chef de chinezesc decent, faceti apel la amintirea Harbin si incercati Fast Food Zen.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera