Evenimente pe care sa le ai in vedere sambata, duminica, dar si LUNI

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca afara este teribil de cald, asta nu inseamna ca in Bucuresti nu se intampla lucruri cool la care merita sa mergem sau pe care sa le avem ca optiuni in caz de "stat prea mult in casa."

Noi am facut pentru voi o lista de evenimente care merita vazute pentru zilele de sambata, duminica, dar si LUNI.

Ramane doar sa va alegeti ce va place.

2.jpg

SAMBATA

Simfonii de vara in Parcul Coltea - incepand cu ora 18:00 puteti asista, gratis, la un concert de muzica clasica in aer liber, interpretat de muzicieni de renume. Este o initiativa care merita experimentata.

Festivalul International de Statui Vivante - "Statuile" vor fi "expuse" in Gradina Casei Filipescu - Cesianu (Calea Victoriei), in Parcul Crangasi si in Parcul Alexandru Ioan Cuza (intrarea de la statuia lui Al. I. Cuza).

Natura Fest in Parcul Izvor - vino la #NaturaFest sa pedalezi, sa asculti muzica de calitate alaturi de Coma, Omul cu sobolani, Toulouse Lautrec, Luna Amara (OFFICIAL), ZOB, Pistol cu Capse, sa te distrezi si sa inveti lucruri noi despre natura, mediu si reciclare. Intrarea este libera!

4.jpg

La Odeon, incepand cu 19:00, se joaca piesa Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva, in regia Marianei Camarasan.

HAOS in Padure v3.0 la Phoenix Cernica Club - un party special, cu muzica buna, pe malul lacului.

Expozitia Expo Circuit la Hanul Gabroveni - propune coborarea vizitatorului in arhitectura complexa a unei minti, in spatiul intim, interior al acestui personaj-multiplu imaginat de cei 19 artisti care semneaza lucrarea.

3.gif

DUMINICA

Festivalul Placintei in Parcul Herastrau - aflat la prima editie isi propune sa fie mai mult decat un festival de produse traditionale – un eveniment de promovare a diferitelor feluri de placinte din toate zonele tarii,care pentru multi reprezinta multe necunoscute.

Jazz me to the moon la Ceainaria ARTea - Un mozaic de elemente soul, blues, pop si R&B. Pe langa cover-uri deja consacrate se vor regasi si cateva compozitii proprii.

La Godot se joaca piesa Sambata: averse! in regia lui Matei Lucaci-Grunberg. La ora 20:00.

La Jacques Pot are loc Yard Sale - un targ unde veti gasi tot felul de minunatii.

6.jpg

Speed Dating in aer liber la Ceainaria ARTea, incepand cu ora 16:30 ai 8 minute si peste 8 converstii placute cu persoane si mai placute.

Bataie cu apa - ora 17.00. In amintirea copilariei, ne strangem in mijlocul noptii in parc, cu pistoale, pusti, baloane, pungi cu apa, canistre, furtune de pompieri si ne batem pana udam toata verdeata.

Vizionare meci Romania-Albania la Therme Bucuresti - veti urmari meciul din fata celui mai mare ecran led din Romania, pe plaja The Palm!

5.jpg

LUNI

Va propunem cateva piese de teatru:

Descult in parc se joaca la TNB, in regia lui Stefan Banica.

La Godot se joaca piesa "Ce ne spunem cand nu ne vorbim', in regia lui Chris Simion.

La Comedie, Sala Noua, poate ar trebui sa vedem si noi Baiatul din Brooklyn, o piesa in regia lui Cristi Juncu.

Daca va este dor de un film, va recomandam The Nice Guys, cu Russell Crowe si Ryan Gosling in rolurile principale.

7.gif
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera