Dolce Bacio - coffee and tea house langa Cismigiu cu atmosfera relaxanta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dolce Bacio este acel coffee shop din apropierea Cismigiului unde ti se fac inimioare in cappuccino, gasesti ceai aromat de multe tipuri si suficient loc pentru studentii si elevii care lucreaza la proiecte. Spunem asta pentru ca se afla chiar vizavi de Liceul Lazar.

Pe langa ofertele din meniu, aici gasesti si cadouri pentru prieteni cu preturi intre 12 - 48 lei.

 

Atmosfera

Muzica este electro-lounge, data in surdina cat sa te poti auzi cu cel din fata ta. Scaunele sunt confortabile, singura problema: salonul (foarte mic) de nefumatori este chiar la intrare, iar frigul intra in camera de fiecare data cand apare un client nou.

Spatiul de fumatori este bine aerisit, sunt suficiente mese, iar incaperea este luminoasa.

La subsol este "spatiul dedicat studentilor si elevilor"; cand am coborat noi am vazut grupuri lucrand la un proiect, in fata unui ceai aromat.

Nu este genul de loc care sa te impresioneze prin decor, insa atentia la detalii si servirea simpatica dau intregului spatiu un aer prietenos.

Ce gasesti in meniu si preturi

Pe rafturile de langa bar gasesti cutii dragute cu cookies si bomboane de caramel (48 lei cutia - care poate fi refolosita).

Vinul fiert e 8.5 lei, cafelele pornesc de la 6 lei, smoothie-urile sunt 12 lei, sucurile naturale 11 lei, cocktailurile 16 lei, ceaiurile 8-12 lei.

 

Ce am comandat

Cappucinno-ul cu amaretto (12 lei) a venit insotit de o inimioara, ceaiul de fructe (8 lei) a fost delicios, aromat, in sincron cu vremea de afara, ciocolata calda (12 lei) densa si gustoasa, a tinut loc de desert.

Produsele sunt bune, cantitatile indestulatoare, inimioarele din spuma de lapte pot fi inlocuite cu ursuleti, depinde pe cine prindeti in tura.

Servirea

Cu sugestii, inimioare in cafea, idei de cadouri, cei care lucreaza aici sunt oameni de treaba, saritori.

Dolce Bacio este genul de loc in care te simti relaxat si incurajat sa pui intrebari. Spre exemplu, cafeaua aceea cu scortisoara de pe raft la 17 lei se poate servi si la masa? Nu. E doar de vanzare. Bine de stiut.

Concluzia

Dolce Bacio de langa Cismigiu poate fi considerat un sarut dulce versatil, caci merge de o intalnire in doi, dar si ca spatiu de invatare inainte de teza sau o iesire cu colegii amatori de cafea sau ceai.

Preturile sunt convenabile, asa ca daca aveti drum in zona, va puteti opri la o cafea cu amaretto sau o ciocolata calda de sezon.

Vezi mai multe poze aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera