DESCHIS Gastrobar - noua terasa la inaltime din Bucuresti, perfecta pentru vara si care te va duce cu gandul la mare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe acoperisul Atelierului de Productie (locul unde am vazut concerte marfa precum Delilah, Akua Naru sau Elliphant) a aparut DESCHIS Gastrobar - o noua terasa la inaltime din Bucuresti.

Avem o slabiciune pentru locurile de unde putem privi Capitala de sus, iar Gastrobar ne-a intrat rapid la inima.

Terasa este mare cat acoperisul cladirii, decorata minimalist, spatioasa si desi vedem in jur blocuri (uneori si apusul sau diferitele nuante ale cerului) ne duce cu gandul la mare.

Asta probabil ii si lipseste - marea din jur sau cel putin o piscina racoroasa :)

Exista, in schimb, o portiune, in capatul terasei, cu nisip (loc de joaca pentru cei mici sau loc pentru Dj la petrecerile ce vor fi organizate aici) si un perete alb pe care se vor proiecta filme.

Mesele sunt puse in lateralele terasei, lasand mijlocul pentru dans sau spatiu de socializare pentru cei care vor sa stea in picioare si nu la mese (sau pentru catelusii care alearga veseli, terasa fiind dogs friendly).

Unele dintre mese sunt acoperite de panze albe care tin umbra, altele sunt puse in soare, mai bune, zicem noi, dupa lasarea serii. Exista si o portiune cu o canapea imensa si o banca la fel de mare cu pernute pe ea.

Ni s-a parut un loc foarte relaxat, fix genul in care-ti iei prietenii, te duci si te simti bine, asculti muzica buna si uiti de stresul de peste zi.

Servirea si meniul

Baietii de la bar sunt amabili, se misca repede si-ti pot oferi recomandari daca ai nevoie. In ceea ce priveste meniul, acesta nu este foarte variat, dar are fix preparatele care se consuma cel mai des in aceasta perioada din an.

Asadar, puteti sa va alegeti - supa de parmezan (16 lei), aripioare picante cu sos de iaurt si marar (17 lei), cartofi prajiti cu bacon crocant, cascaval, sos de iaurt si marar (14 lei), paste carbonara (24 lei), vita cu legume (28 lei), quesadilla (24 lei) sau burgeri (25-27 lei).

Preturile sunt decente si nu ne plangem nici cu cele de la bauturi - berea Harghita la 0,50 este 8 lei, Haineken-ul la draught e tot 8 lei si Ciuc nefiltrat la fel.

Sucurile sunt 7 lei, limonadele 12, cocktail-urile 16 lei, iar un pahar de vin este tot 12 lei.

Ce ne-am comandat

Am ales sa mancam un Burger DESCHIS - 27 lei - (cel mai comandat din meniu si specialitatea casei, dupa spusele baiatului care ne-a servit) si o Salata Pesto - 22 lei.

Burger-ul a fost bun, carnea era "facuta bine" (de obicei, in locurile cu burgeri din oras, acestia se fac medii si nu prea se intreaba clientii cum prefera carnea) si chiar a fost extrem de gustos; daca vreti carnea altfel pe burger, nu ezitati sa transmiteti informatia la bucatarie.

A venit insotit de salata proaspata de rucola si rosii, alaturi de cartofi prajiti taiati rondele, foarte buni.

Salata a fost si ea satioasa, proaspata si pe gustul nostru.

Concluzie

DESCHIS Gastrobar va deveni unul dintre locurile pe care le vom frecventa des in aceasta vara in Bucuresti. Are un vibe bun, oamenii sunt chill si senini, aerul e un pic mai rece pe acoperis, muzica ne gadila timpanele, asa ca declaram "inceputul unei frumoase prietenii."

Va invitam si pe voi sa-l vizitati si abia asteptam impresiile voastre, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto

Pe aceeasi tema:




Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera