Descentrat 3. Întâlnirile indisciplinate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Miercuri 11 aprilie, ora 19:30, la Centrul Național al Dansului, B-dul Mărășești nr. 80-82, suntem așteptați la Întâlniri indisciplinate.

30123771_10156263687531575_3445930596003746740_n.jpg

Intimitatea nu se referă doar la caracterul intern, personal sau la separarea sferei publice de cea privată. Intimitatea implică sentimente și practici de apropiere/reciprocitate și are legătură directă cu sentimentul de securitate în viaţa de zi cu zi.

Intimitatea construiește lumi publice și creează spații publice. Există o relație între intim și infrastructură care ne spune ceva despre modul în care funcționează puterea la nivel tangibil, intangibil, vizibil și invizibil.

Descentrat a pornit într-o noapte, într-o cameră de hotel discutând despre cum experimentam intimitatea în copilărie şi cum ne-am descoperit propriului corp.


Invitații Descentrat 3:

Oana Tudoran-Marea Dragoste este interesată de senzualitatea gesturilor obișnuite, a mișcărilor repetitive, a mimicii și a activităților utilitare. În intimitatea spațiului de locuit în care artista se filmează, cel mai adesea singură, aceste mișcări devin fluide. Miercuri, un exercițiu de vulnerabilitate atât de necesar unei intimități reale. One on One.

Orbita Lacustră este un colectiv care încearcă să dezvelească sunetele obscure din spectrul electronic. Cercetarea lor continuă mizează pe influența istorică a tehnologiei asupra producției muzicale, cu accent pe formele greșite, glitch-urile și disonanțele ca motor de inovație al sunetului.


Descentrat deschide dialogul cu mai multe zone de manifestare şi practici diferite, care provin sau nu din mediul artistic. Fără să stabilizeze aria de interes într-o anumită zonă ideatică sau estetică, Descentrat aduce împreună oameni care vor să își manifeste și să îşi împărtășească interesele, devenind un nod de intersecție pentru conținuturi generate de către participanți.

Paul Dunca/Paula Dunker, Farid Fairuz, Maria Mora, Cristian Nanculescu şi invitații lor propun un cadru de reflecție și acțiune, o serie de întâlniri indisciplinate care au fost iniţiate plecând de la premisa că experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru ca dialogul să nu rămână un accident virtual. Fiecare întâlnire propune un nou format cu un alt specific și deschide spațiul performativ tuturor celor interesați și indisciplinați.

Intrarea este liberă.
Recomandare: vă rugăm să aduceți o plantă pe care s-o donați CNDB, să vă aduceți propria băutură și cele mai bune vibrații.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera