Cum si unde am mancat cea mai buna carne de vita din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Carnea de vita preparata in diverse feluri de Nicolae Lica, Executive Chef al Hotelului JW Marriott a fost "vedeta" serii de miercuri, 10 septembrie, in cadrul evenimentului Taste of America gazduit la JW Steakhouse de ambasada SUA la Bucuresti.

A fost o sarbatoare a stilului sofisticat al bauturilor spirtoase americane combinata cu o demonstratie culinara in care au fost folosite whisky-ul, fructele si nucile.

Cand am ajuns noi locul era aproape plin, iar insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA in Romania Dean Thompson vorbea despre relatiile comerciale dintre Romania si America. Imediat dupa Tudor
Balteanu, whisky writer, ne-a prezentat cateva detalii despre lumea whisky-ului american si a cocktail-urilor.

Insa partea cea mai interesanta a serii a fost momentul in care Nicolae Lica si-a inceput demonstratia culinara folosind carne de vita exportata din SUA, unde productia provine dintr-un efectiv de rase de carne.

Dupa ce sala s-a umplut de un miros ademenitor, cei din sala au putut sa guste ce s-a pregatit. Am putut alege din mai multe feluri de carne de vita, preparate la gratar, unele in sange, dar fragede si delicioase.

La garnitura s-au servit ciuperci, porumb la gratar si piure de cartof dulce. Meniul a fost completat cu burgeri.

Din meniu nu au lipsit nici bauturile spirtoase, care s-au dovedit a fi cam prea tari pentru gusturile noastre.

Incantati de deliciile de care am avut parte i-am multumit lui Nicolae Lica. Executiv Chef-ul ne-a spus ca la JW Steakhouse fripturile se prepara cu carne de vita adusa de SUA, exact cum am gustat noi.

Drept urmare credem ca merita sa treceti pe acolo, la urmatoarea ocazie speciala, ca sa va delectati cu o friptura delicioasa. Care sunt preturile? Foarte mari, dar o data in viata merita sa va rasfatati.

Mai multe fotografii de la Taste of America puteti vedea aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera