Cum arata A2, fratele barului A1 si un colt de Rai in centrul Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Suntem fani ai barului A1 de cand s-a deschis prima oara si ne-a placut si mai mult atunci cand au introdus si mancarea in meniu :) E un spatiu cool, unde vin oameni misto si relaxati, asa ca e ideal pentru o seara in oras sau o bere cu cei dragi.

Am auzit ca A1 il va avea fratior pe A2, asa ca nu ne-am putut abtine sa nu cercetam vestile si sa vedem despre ce e vorba.

A2 este pozitionat intr-o curte imensa de pe Calea Victoriei, care ne dovedeste inca o data de paradoxurile intalnite in Bucuresti si farmecul acestui oras.

Asadar, la numarul 176, veti vedea o gradina imensa (ne-a dus cu gandul la Eden), neprelucrata, cu multa verdeata si multi pomi.

Este un spatiu cuprinzator care momentan inca este in stadiu de pregatire (si unde s-a lucrat oricum foarte mult) - vor deschide oficial saptamana urmatoare, insa se va mai lucra si pe parcurs - la lumina, bai, bucatarie - asa ca aveti rabdare.

Veti gasi un A2 natural, special creat pentru a va racori de vremea caniculara si asfaltul incins.

Pe noi ne-a entuziasmat foarte mult initiativa lor, mai ales ca se cer astfel de spatii in Capitala, unde sa simti ca esti undeva in afara orasului si sa uiti de toata agitatia si stresul care-l caracterizeaza.

 

A2 va fi un spatiu chill, fara petreceri zgomotoase (vecinii, plus Ambasada Italiei), asa ca abia asteptam sa se deschida si sa bem o bere in natura.

Mai multe fotografii gasiti aici. Pana la deschiderea oficiala si amenajarea completa va lasam si pe voi sa-l admirati. Cum vi se pare?

 

Pe aceeasi tema:
1 comentariu

Cum arata A2, fratele barului A1 si un colt de Rai in centrul Bucurestiului
eu
#1 -

cum arata A2?

Rau arata A2. Si nearanjat. Si ar putea sa schimbe urgent acele scaune neconfortabile..aaa,da..si o rearanjare a scaunelor, nu adunate toate in centrul gradinii, restul ramanand gol..in rest buna ideea!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera