Costelaria-Parcul Carol- locul unde gasesti "cele mai bune coaste" #NOT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Costelaria, restaurant situat pe strada 11 iunie 75, in vecinatatea Parcului Carol, ne invita la "cele mai bune coaste", intr-un decor "cald si primitor" si o "atmosfera distractiva".

Cred ca am avut grija sa va amintim de multe ori, cat de usor suntem tentati de ideea de mancare tip drive-in facuta cu excelenta si ca avem o relatie bolnavicioasa cu cele mai caramelizate, zemoase, marinate si condimentate variante ale acestor mancaruri hiper-calorice.

tumblr_m06zh9rDop1qac02ro1_500.gif

Pregatiti si mult prea entuziasmati din cauza promisiunii celor mai bune coaste, am pornit spre Costelaria. Am ignorat asumat comentariile de pe pagina de Facebook, care avertizau despre aspectul spatiului, calitatea produselor and so on. Oamenii spun ca fac cele mai bune coaste, trebuia testat.

Ne-a placut si povestea de pe site, un fel de living the dream, locusor nascut din pasiunea pentru gatit, ne-a emotionat si am zis sa le dam o sansa:

Doi prieteni gurmanzi, dupa indelungi perindari prin lumea intreaga s-au gandit sa aduca pe meleagurile noastre renumitele coaste preparate dupa retete traditionale braziliene. Sursa 

Accesul la locatie nu e foarte complicat, puteti lua orice mijloc de transport care ajunge la Parcul Carol. Dupa, puteti sa dati o fuga si-n Fabrica sa stati la o bere, asa ca sunt mai multe motive sa mergeti pana acolo, daca nu e neaparat in drumul vostru.

Spatiul e generic, un restaurant tip provincie-cartier, nimic deranjant neaparat, mai putin muzica, dance, pop care rasuna din boxe. Gol si inauntru si afara. Noi am dat vina pe ora.

Nu prea ne-a placut ca puteam sa auzim conversatiile, care nu te baga chiar in mood-ul de coaste dupa retete din Brazilia, dintre bar si bucatarie. Servirea a fost rapida, prietenoasa, mancarea a durat destul de mult.

Ne-am luat Coaste de porc marinate in sos de mustar, servite cu rondele din cartofi prajiti, ceapa rosie si sosul casei 35 de lei

Coastele nu pareau a fi marinate in sosul de mustar ci facute pe gratar si sosul pus dupa, unele erau prea facute, uscate si aproape deloc condimentate. Luam ca reper coastele marinate caramelizate pe care le-am mancat in Locurile unde mancam "junk food" gourmet de exemplu, chiar si in Mantuleasa 40, unde o portie e doar 18 lei (citeste cronica). Altfel, sunt niste coaste facute la gratar, un pic mai mult timp decat ar trebui, daca preturile ar fi fost mai mici si sloganul altul, poate Costelaria-Parcul Carol ar fi avut sanse sa aiba mai putin feedback negativ pe social media.

Cartofii au fost buni, facuti bine, gustosi, sosul de bbq parea facut in casa, cel de usturoi parea cumparat, tip Glenn KFC.

 

Aripioare picante la gratar 19 lei

Au fost probabil cele mai uscate aripi pe care le-am mancat, nu au fost deloc picante, din pacate nu prea ar intra nici la categoria acceptabile.

Ne-am dorit foarte mult ca vocea Facebook-ului sa se insele in privinta Costelaria-Parcul Carol, dar din pacate nu a fost cazul. Zvonuri spun ca locatia de la Bragadiru ar fi complet diferita.

Costelaria nu e optiune pentru cei care apreciaza coastele, au gatit coaste sau au mancat coaste facute bine in alte locatii. E o distractie de ocazie tip tag pe fb, de iesit cu prietenii la restaurantul dedicat coastelor. E o idee foarte buna, binevenita, cu loc de mai bine.  





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera