Comunitatea internațională se întâlneștela târgul ‘Feel at Home in Romania’ în noiembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Comunitatea internațională din România se întâlnește în noiembrie la târgul Feel at Home in Romania, organizat de City Compass Group. Evenimentul, care va avea loc pe 16 noiembrie la Hotel Cișmigiu în București, va aduce laolaltă atât profesioniștii străini din România, cât și românii interesați de mediul internațional.

EF13.jpg

Organizatorii așteaptă peste 500 de participanți, atât vizitatori individuali, cât și reprezentați ai companiilor, incluzând manageri de top străini și români, investitori, diplomați străini, membri ai principalelor Camere de Comerț străine, consultanți, profesioniști români care s-au întors din străinătate. Cu o componentă de târg, lansări de carte și networking, evenimentul promite să fie destinația principala a toamnei pentru vorbitorii de limba engleză din București.

feel-at-home-terra-carpatica.jpg

La acest eveniment, City Compass Media își va lansa ediția cu numărul 10 a ghidului înlimba engleză pentru străini, City Compass Romania: Bucharest & Beyond, și va oferi exemplare gratuite primilor 200 de participanți la târg. Evenimentul începe la ora 15 și durează până la ora 22.

KPMG va lansa de asemenea un ghid de startup în România pentru antreprenorii străini, cu informații clare și concise, atât în limba română, cât și în engleza.

Partenerii vor avea oferte speciale pentru vizitatori în timpul târgului, de la vouchere până la reduceri la produse și servicii.

feel-at-home-in-romania-blouses.jpg

Accesul la eveniment se face pe baza de înregistrare prealabilă la acest link.

Mai multe informații despre eveniment pe www.FeelatHome.ro.

Grupul cuprinde o divizie de media, City Compass Media, publisher al Romania-Insider.com, cel mai citit portal de limbă engleză din România, al unui serviciu de revista presei în limba engleză, și al ghidului tipărit în limba engleză City Compass Romania: Bucharest & Beyond. 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera