cofetăria Zoomserie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol preluat de pe blogul Simply Bucharest.

pe bune! V-ar părea de încredere o cofetărie care se cheamă Zoomserie? De parcă toate cofetăriile chiar trebuie să se cheme Anemona, Cristina, Luminiţa, Maricica!

Zoomserie e o cofetărie şi o franciză grecească. Zic că le dă clasă tradiţionalilor Agapitos - şi prin sortiment, şi prin calitate; că la preţuri sînt fix la fel: adică scumpi!

… dar buni. Zoomserie are multe chestii aduse direct din Grecia (aici trag nădejde că nu se pierde ceva calitate pe drum, şi că nu vînd ceva vechi). Dar Zoomserie e o cofetărie foarte bună, care umileşte - ca abordare a clientului - orice altă cofetărie din Bucureşti. Deschide la 7 dimineaţa şi închide la miezul nopţii. Vînzătoarele se învîrt după clienţi şi-i sfătuiesc ce să cumpere; frumos comerţ se face aici!

Zoomserie se află la Sfînta Vineri - acolo unde era, la-nceputul anilor 90, pizzeria Acapulco; la parterul blocului de pe colţul străzilor Sfînta Vineri şi Corneliu Coposu.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos2 comentarii

cofetăria Zoomserie
FL
#1 -

Nou!

Acum avem Zoomserie si in cartierul Baneasa, la intersectia dintre Barbu Vacarescu si Nicolae Filimon ;)

cofetăria Zoomserie
Ana
#2 -

Proasta calitate

Toate produsele sunt preparate in Grecia, si aduse in Bucuresti deja pregatite. Asa ca de produse facute in aceeasi zi nu poate fi vorba.
Am mancat niste Macarons absolut oribili (6 buc la 13 ron). Jumatate i-am aruncat. Vechi, fara gust.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera