Club Slasher - clubul de rockeri cu bere la 50 de bani si o peruca imensa la intrare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am aflat cu stupefactie din rubrica lui Silviu Gherman din Sapte Seri ca exista un loc in Bucuresti in care berea costa 50 de bani! Am simtit o mare dezamagire in suflet ca nu am aflat primii de acest loc si ca pana acum am trait cu impresia ca cea mai ieftina bere e aia la pet.

Dar am trecut peste acest lucru si ne-am propus sa vedem partea plina a halbei de bere la 50 de bani. Insa, pentru a privi optimismul in ochi, trebuia sa gasim clubul Slasher si sa golim cel putin 60% din continutul unei halbe.

Lucru cam greu de facut, avand in vedere ca Slasher se afla la intersectia Calea Vacaresti si Ateneul Roman. Dar, cum adevarul se afla tot timpul undeva la mijloc, am tras o bisectoare pe unghiul format de cele doua repere, am tras o perpendiculara pe mijlocul ei si iata-l. Va sugeram sa folositi aceeasi metoda.

La intrarea in club ne-a frapat si pe noi peruca uriasa de par blond, pe care dormea confortabil bouncer-ul de la Naplm Death Security. Nu l-am deranjat... O greseala fatala, pentru ca dupa ce am intrat ne-am trezit cu mainile sale in parul nostru, smulgand suvite, ca taxa de intrare. Sa nu faceti aceasta greseala! A fost mai infiorator ca in timp ce tragea de suvitele de par, canta "You suffer / But Why?" - cea mai scurta piesa rock inregistrata vreodata si care apartine, bineinteles, celor de la Napalm Death. 

Asta e, am platit... fair is fair, nu? De dupa draperiile negre se auzea o liniste infioratoare. Ce sa fie oare? Sa fie inchis? Cat ghinion sa avem...? Ei bine, nu. Era seara de silent disco cu melodii trash si death metal. Pe scena se afla o trupa care facea air guitar, air vocals si air tobe, in timp ce-si scuturau pletele cu voiosie si energie. In sala erau vreo 74 de rockeri si punkerite cu casti pe urechi, facand pogo.


sursa foto

Imediat am fost intampinati de patron, care ne-a facut semn cu degetul la gura sa facem liniste. Shhhhhhhhh! I-am facut semne ca vrem sa stam la o masa si sa bem bere de 50 de bani. S-a uitat nedumerit prin sala si ne-a facut semn sa-l urmam prin spatiul facut pentru wall of death.

Am fost dusi in salonul purpuriu, unde fetele BDSM erau la job, ca in fiecare seara. Meniul era scrijelit pe masa, cu litere asemanatoare celor cu care este scris numele trupei Metallica. Scria asa: bere 50 de bani. Am zis ca vrem 2, ba nu 10, ba nu 5 si am impins o bancnota de 5 lei pe masa. S-a uitat scarbit la noi si a zis cu gura strambata de dispret: corporatisti, hă? Am zambit timid si am ridicat din umeri...

Citisem la Silviu Gherman despre faptul ca a fost frapat de bomboanele care erau aici in boluri imprastiate prin camera. Ne-am frapat si noi si am zis sa gustam una, ca si asa aveam gura uscata.

Greseala... mare greseala... faptul ca ne-am trezit a doua zi, pe o banca in fata Ateneului Roman, cu un tatuaj neglijent si stramb pe mana: ROCK, ne face sa banuim ca bomboanele nu erau bomboane, Silviu! Despre berea la 50 de bani, nu va putem spune, din pacate, pentru ca n-am mai apucat s-o gustam, desi ii simtim mirosul pe hainele noastre.

Rock is not dead! E pe mainile noastre! Ne simtim furati, Silviu!

*Cronica fictiva pentru un loc fictiv

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera