Chefs. Experience - un nou loc urban si cool din Floreasca

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Floreasca, zona care a inceput sa devina din ce in ce mai cool, vizavi de Vivo, s-a deschis un nou loc urban - Chefs.Experience.

Restaurantul are un design urban, minimalist, cu putine elemente decorative si care se aseamana foarte tare cu localurile hip din afara tarii. Chiar daca poate fi usor pozitionat in randul locurilor "de fite" din Bucuresti, asta si din cauza zonei, la Chefs am descoperit o atmosfera relaxata si deloc rigida.

x.jpg

Nu suntem fanii localurilor (si nu facem referire la restaurantele elegante si simandicoase) unde se obisnuieste ca chelnerii sa te priveasca de sus sau care-ti impun o anumita tinuta si drept urmare atrag un anume stil de oameni - de multe ori cocalari si pitipoance.

Chefs este un restaurant fancy prin modul in care arata, insa asta creeaza doar beneficii si nu se impune deloc negativ asupra felului in care te vei simti aici.

Pentru ca am prins o seara racoroasa, am profitat de vreme si am stat la terasa - una micuta, cu canapele foarte confortabile si imprejmuita de copaci imbodobiti cu luminite colorate.

Floreasca nici nu este foarte aglomerata, mai ales seara, asa ca ne-am simtit bine, uitand pentru putina vreme ca suntem in agitatul si zgomotosul Bucuresti.

In ceea ce priveste servirea, am avut parte de un chelner vorbaret si simpatic, care ne-a facut recomandari sincere, a fost atent si s-a miscat repede.

xx.jpg
Sursa foto

Meniul

La capitolul mancare, la Chefs nu veti vedea pagini intregi de preparate din care sa va alegeti, ci este un mix de mancaruri normale si cele sofisticate. La fel e si cu preturile, acestea se situeaza undeva intre cele medii si cele peste medie. Chefs nu este un loc ieftin, dar nici unul in care sa va puteti permite sa veniti doar o data pe luna.

Asadar, puteti sa va alegeti diferite tipuri de taps-uri (somon fume, ou de prepelita si crema de branza, creveti marinati in verdeturi proaspete cu guacamole sau mozzarela proaspata de bivolita cu vinete pe gratar si sos de busuioc) la 4 lei, salate (26-39 lei), preparate din peste si fructe de mare (26-43 lei), paste si risotto (19-38 lei), preparate din vita, porc sau fructe de mare (29-79 lei).

 

Sucurile sunt 9 lei, limonadele 17 lei, cocktailurile intre 18 si 22 lei, paharul de vin e 17 lei, berile sunt intre 9 si 12 lei, iar cafelele sunt intre 9 si 11 lei.

Un alt lucru interesant este faptul ca ocazional aici vor veni diferiti chefi care vor gati meniuri speciale. Mai multe detalii aici.

Ce ne-am comandat

Noi ne-am rasfatat cu doua Aperol, foarte gustoase si bine preparate. La capitolul mancare am ales un burger (26 lei) si o salata de vita maturata cu rucola si melone (30 lei).

Salata a fost foarte buna, proaspata si gustoasa, iar pepenele i-a dat intr-adevar flavour-ul de care avea nevoie. Burgerul a venit insotit de cartofi la cuptor, taiati rondele si garnisiti cu parmezan, dar si trei tipuri de sosuri mexicane. A fost satios si bine preparat, insa carnea a fost putin arsa; nu i-a schimbat din savoare, dar am fi preparat sa nu fie :)

Cartofii au fost foarte bine gatiti si ne-au placut mai ales ca au sfidat clasicii cartofi prajiti care vin cu burgerii de obicei.

Concluzie

Noi va recomandam sa mergeti la Chefs. Experience - este un loc cool, unde gasiti mancare buna (desi cu preturi putin peste medie), intr-un decor urban. Atmosfera e chill, asa ca a intrat rapid in locurile noastre pe care ne dorim sa le revizitam.

Abia asteptam sa aflam si de la voi impresii, in sectiunea de comentarii de mai jos.

Album foto.





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera